شستوشوی گنبد حرم امام حسین(ع) در آستانه محرم +فیلم
فارس
|
برگزیده
|
دوشنبه، 27 مرداد 1399 - 13:50
گنبد حرم امام حسین (ع) به منظور آماده شدن برای مراسم تعویض پرچم گنبد حسینی همزمان با شب اول محرم، توسط خادمان این آستان شستوشو شد.

گنبد حرم امام حسین (ع) به منظور آماده شدن برای مراسم تعویض پرچم گنبد حسینی همزمان با شب اول محرم، توسط خادمان این آستان شستوشو شد.
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، مراسم تعویض پرچم حرم امام حسین (ع) امسال با توجه به شیوع کرونا بدون حضور زائر شب اول محرم برپا میشود.
این مراسم ساعت ۱۹ به وقت عراق آغاز خواهد شد و با توجه به عدم امکان حضور زائران در این مراسم، تعویض پرچم گنبد حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) از شبکه کربلا تلویزیون عراق پخش خواهد شد.
در آستانه این مراسم، شب گذشته گنبد حرم امام حسین (ع) توسط خادمان این آستان شستوشو شد تا برای برپایی مراسم تعویض پرچم به مناسبت محرم و ایام عزاداری شهدای کربلا آماده شود.
در ادامه بخشی از فیلم شستوشوی گنبد حرم حسینی در آستانه محرم ۱۴۴۲ را مشاهده میکنید:
انتهای پیام/