خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگذشت نوه پیشوای ملت قزاقستان

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 27 مرداد 1399 - 10:58
دختر «نورسلطان نظربایف» نخستین رئیس جمهور قزاقستان و پیشوای ملت این کشور، درگذشت پسرش را تأیید کرد.
قزاقستان،ميلادي،نظربايف،جمهور،رئيس،دختر،بازي،تيم،نورسلطان

دختر «نورسلطان نظربایف» نخستین رئیس جمهور قزاقستان و پیشوای ملت این کشور، درگذشت پسرش را تأیید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «دریغه نظربایوا» دختر نخستین رئیس جمهور و پیشوای ملت قزاقستان درگذشت پسرش «آی‌سلطان» را تایید کرد.
وی در این مورد گفت: خانواده ما عمیقا از مرگ «آی‌سلطان» عزیزمان سوگوار است و در این زمان بسیار دشوار برای ما، امیدواریم مردم با درک و احترام لازم به این ضرر غیر قابل جبران با ما برخورد می‌کنند.
بنابر گزارش رسانه‌ها «آی‌سلطان نظربایف» نوه «نورسلطان نظربایف» نخستین رئیس جمهور قزاقستان شب گذشته در لندن بر اثر ایست قلبی فوت کرد.
«آی‌سلطان نظربایف» متولد 26 آگوست سال 1990 میلادی است.
وی پسر «دریغه نظربایوا» دختر بزرگ نخستین رئیس جمهور قزاقستان و «راحت علی اف» است.
آی‌سلطان در کالج بین‌المللی آموزش مداوم در آستانه و همچنین در مدرسه شبانه روزی دانشکده بین‌المللی آمریکا در اتریش تحصیل کرده است.
در سال 2010 میلادی مدرسه نظامی سلطنتی سندهرست را به پایان و در سال 2012 میلادی کار در اداره اطلاعات اصلی وزارت دفاع قزاقستان را آغاز و یک سال در آنجا خدمت کرد.
بعدا حین فعالیت «راحت علی اف» پدرش به عنوان سفیر قزاقستان در اتریش در باشگاه «آدمریا و واکر» به فوتبال مشغول شد و در سال‌های 2006 میلادی در دو بازی لیک دسته اول قزاقستان هم به نمایندگی از تیم «راحت» پایتخت این کشور بازی و در سال 2007 میلادی عضو تیم «ژلزنوداراژنیک» شهر آلماتی بود.
چند مدتی هم در تیم فوتبال «پارتموسان» انگلستان بازی کرده است.
انتهای پیام/ح