سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت بورس نگران‌کننده است/ عرضه اوراق نفتی باید کارشناسی شود

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 27 مرداد 1399 - 08:38
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از وضعیت بورس ابراز نگرانی می‌کنیم، گفت: چرا که بورس ایران عمق زیاد ندارد و فعالیت در آن نیاز به دقت بیشتری دارد.
بورس،زنجان،اشاره،مجلس

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از وضعیت بورس ابراز نگرانی می‌کنیم، گفت: چرا که بورس ایران عمق زیاد ندارد و فعالیت در آن نیاز به دقت بیشتری دارد.
مصطفی طاهری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: باید بر موضوع عرضه اوراق نفتی کار کارشناسی انجام شود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جزئیات زیادی نشنیدم فقط شنیدیم که قرار است اوراق نفتی در بورس عرضه شود، بیان کرد: این اقدام موارد مثبت و جای نگرانی دارد.
وی اضافه کرد: بدون شک این اقدام نقاط ضعف و قوت دارد که باید پیش از اقدام بررسی شود.
طاهری با اشاره به اینکه از وضعیت بورس ابراز نگرانی می‌کنیم، گفت: چرا که بورس ایران عمق زیاد ندارد و فعالیت در آن جای دقت بیشتری دارد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم باید بیشتر مطالعه و دقت برای فعالیت در بورس داشته باشد، بیان کرد: چند باری با وزیر و رئیس بورس مطالبات و خواسته‌های خود را اعلام و نگرانی‌های خود را بیان کردیم تا مجلس نقش نظارتی خود در این زمینه را ایفا کرده باشد.
انتهای پیام/73009/ق/ی