خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرانسه صدور روادید برای لبنانی‌ها را از سر می‌گیرد

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 26 مرداد 1399 - 16:47
به دنبال انفجار مهیب بندر بیروت، وزارت خارجه فرانسه از ادامه صدور روادید برای شهروندان لبنانی خبر داده و دلیل انجام این کار را ایجاد همبستگی با این ملت خوانده است.
فرانسه،لبنان،بندر،بيروت،انفجار،خارجه،ادامه،وزارت

به دنبال انفجار مهیب بندر بیروت، وزارت خارجه فرانسه از ادامه صدور روادید برای شهروندان لبنانی خبر داده و دلیل انجام این کار را ایجاد همبستگی با این ملت خوانده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، به دنبال انفجار مهیب بندر بیروت، وزارت خارجه فرانسه از ادامه صدور روادید برای شهروندان لبنانی خبر داده است.
به نوشته وبگاه «یورو نیوز»، وزارت خارجه فرانسه طی بیانیه‌ای ضمن اعلام این خبر، دلیل این اقدام را ایجاد وحدت و همبستگی با ملت لبنان اعلام کرده است.
در این بیانیه آمده است: «بعد از انفجار بندر بیروت در چهارم اوت ۲۰۲۰، فرانسه تصمیم گرفته که استثنائاً پردازش و صدور روادید را به نفع شهروندان لبنانی و بدون هیچ محدودیتی به غیر از شرایط ورود همیشگی را ادامه دهد و به آنان اجازه دهد وارد قلمروی این [کشور] شوند.
در ادامه بیانیه وزارت خارجه فرانسه آمده است: «این همبستگی با مردم لبنان با رعایت دقیق‌ترین الزامات بهداشتی شکل خواهد گرفت.»
دولت فرانسه در بیانیه خود همچنین آورد: «افرادی که از لبنان، کشوری که ویروس کرونا در آن در حال گسترش است، می‌آیند و سن‌ آنها ۱۱ سال یا بیشتر است، مجبور خواهند بود آزمایش PCR را در بدو ورود به فرانسه انجام دهند.
و در صورتی که تست آنها مثبت بود، افراد [ما] مجبورند آنها برای دو هفته قرنطینه کنند.»
انفجار بندر بیروت در ۱۴ مرداد ماه باعث تخریب گسترده این بندر و واردشدن خسارت‌های جدی شد و حداقل ۱۷۱ نفر تا این لحظه فوت کرده و بیش از شش هزار نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.
هیأت عالی امدادرسانی لبنان نیز گفته حدود ۷۰ هزار خانه در این حادثه آسیب دیده است.
پنج شنبه هفته گذشته نیز «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه به عنوان اولین مقام خارجی وارد لبنان شد تا در مورد وضعیت لبنان با مقامات این کشور گفتگو کند.
انتهای پیام/م