سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادگان در دوران اسارت آبروی اسلام و انقلاب را حفظ کردند

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 26 مرداد 1399 - 16:46
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه ایثارگران یزد گفت: 290 نخبه از جامعه ایثارگری در استان حضور دارند که از این تعداد 45 نفر مربوط به آزادگان و خانواده‌های آنها است.
آزادگان،يزد،نفر،استان،اسارت،دوران،زارع،شهادت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت الاسلام و المسلمین شیخ عباس زارع بعد از ظهر امروز در دیدار آزادگان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار داشت: در دوران اسارت، 15 نفر از آزادگان ما در اردوگاه‌های بعثی به شهادت رسیدند و 9 نفر آنها پس از آزادی در ایران به شهادت رسیدند.
وی خاطرنشان کرد: در استان یزد آزاده‌ای داریم که به محض رسیدن به بیمارستان منتقل شده و به شهادت رسید و نتوانست در وطن خود زندگی کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد با اشاره به اینکه آزادگان در دوران اسارت خوش درخشیدند و آبروی اسلام و انقلاب را حفظ کردند گفت: پس از انقلاب هم آزادگان بسیار خوش درخشیدند و به حمدالله افتخارات بسیار زیادی به وجود آوردند.
زارع تصریح کرد: 13 نفر از آزادگان ما حافظ کل قرآن و نهج‌البلاغه شده‌اند و در طول دوران اسارت، با وجود تمام محدودیت‌ها و کمبود امکانات، نهایت استفاده را برده‌اند.
وی گفت: در دوران پس از اسارت هم آزادگان ما تالیفات بسیار زیاد و با کیفیتی در حوزه‌های مختلف خاطرات یا حوزه‌های تخصصی مرتبط با رشته تحصیلی خود داشته‌اند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد تصریح کرد: از 290 نخبه‌ای که جامعه ایثارگری در استان یزد دارند، 45 نفر شامل آزادگان و خانواده‌های آنهاست و از این تعداد هم 20 نفر شخص خود آزادگان هستند.
زارع ادامه داد: 26 نفر از آزادگان ما به عنوان اعضای هیئت علمی در سطح دانشگاه‌های کشور مشغول به فعالیت هستند و همین موضوع نشان دهنده ظرفیت‌های علمی بسیار بالایی است که در جامعه آزادگان ما وجود دارد.
انتهای پیام/781/ ع