خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع 1500 بسته معیشتی توسط قرارگاه تبلیغی عمار منصوریه شیراز

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 26 مرداد 1399 - 16:08
مدیر حوزه علمیه منصوریه شیراز گفت: یک هزار و 500 بسته معیشتی به مناسبت ششمین سالگرد ارتحال آیت‌الله ادیب به همت خیرین و در کنار جمعی از طلاب قرارگاه تبلیغی عمار منصوریه میان نیازمندان توزیع شد.
اديب،شيراز،منصوريه،عالم،نيازمندان،معيشتي،ششمين،سالگرد،بزرگدا ...

مدیر حوزه علمیه منصوریه شیراز گفت: یک هزار و 500 بسته معیشتی به مناسبت ششمین سالگرد ارتحال آیت‌الله ادیب به همت خیرین و در کنار جمعی از طلاب قرارگاه تبلیغی عمار منصوریه میان نیازمندان توزیع شد.
به گزارش خبرنگارسرویس اجتماعی خبرگزاری فارس از شیراز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمیدرضا حدائق در جمع خبرنگاران از برگزاری مراسم بزرگداشت آیت‌الله ادیب خبر داد و اظهار داشت: این مراسم با توجه به شیوع بیماری کرونا و قرار گرفتن شیراز در وضعیت قرمز به‌صورت مجازی برگزار شد.
وی در خصوص ویژگی‌های آیت‌الله ادیب اضافه کرد: آیت‌الله ادیب با دعوتی که از سوی مؤمنین از ایشان صورت گرفت به شیراز نقل‌مکان کردند و بیش از ۴۰ سال به سنگر امامت جماعت و برپایی مجالس دینی در مسجد الرجا شیراز پرداختند.
امام جماعت مسجد الرجا تصریح کرد: آیت‌الله ادیب در سال ۱۳۱۱ در شهرستان لار متولد شدند و در سنن نوجوانی در بحث تعلیم و تربیت در محضر عالم بزرگ مرحوم شیخ غلام‌حسین ادیب که از علمای بزرگ وقت شیراز بود قرار گرفتند
وی عنوان کرد: حضرات آیات بروجردی، حجت، داماد، مرحوم علامه طباطبایی و حضرت امام (ره) ازجمله اساتید این عالم گران‌قدر بودند، همچنین آیت‌الله ادیب ازجمله روحانیون مبارز با نظام شاهنشاهی و دولت صدام آن زمان بودند.
مدیر حوزه علمیه منصوریه تاکید کرد: به مناسبت ششمین سالگرد بزرگداشت رحلت عالم مجاهد آیت‌الله ادیب، با توجه به شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری مراسم بزرگداشت برای این عالم گران‌قدر وجود نداشت به همین دلیل برای زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره ایشان مراسمات به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.
وی در پایان نیز به توزیع یک هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی میان نیازمندان اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه آیت‌الله ادیب خدمات اجتماعی بسیاری را به مردم در مسجد الرجا ارائه کرد به همین دلیل توفیقی حاصل شد تا به همت خیرین و در کنار جمعی از طلاب قرارگاه تبلیغی عمار منصوریه به مناسبت ششمین سالگرد ارتحال آیت‌الله ادیب یک هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی میان نیازمندان توزیع کنیم.
انتهای خبر/ ل/ م/و