سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدارس همدان در نوبت صبح فردا شنبه تعطیل شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 17 اسفند 1397 - 20:50
همدان - تمامی دوره‌های تحصیلی مدارس همدان به علت بارش برف و برودت هوا در نوبت صبح فردا شنبه تعطیل است.
مدارس،نوبت،همدان،تعطيل

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان، به علت بارش برف و برودت هوا تمامی دوره‌های تحصیلی در نواحی یک و ۲ همدان در نوبت صبح فردا تعطیل است.
همچنین بر اساس این گزارش مدارس اسدآباد، کبودرآهنگ و گل تپه، بهار و لالجین، رزن، سردرود و قروه درجزین، فامنین و قهاوند و مراکز پیش دبستاتی، مدارس ابتدایی و متوسطه اول در تویسرکان، قلقل رود و جوکار و مراکز پیش دبستانی و مدارس ابتدایی در ملایر و سامن، نهاوند و خزل در نوبت صبح روز شنبه ۱۸ اسفندماه تعطیل است.