خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صنعت برق تابستان سخت و پرافتخاری را پشت سر گذاشت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 26 مرداد 1399 - 11:56
متولی زاده گفت: اقدامات صنعت برق طی تابستان امسال ۱.۵برابر از نظر پیک بار و ۲ برابر از نظر انرژی، ثمربخش بوده است.
برق،صنعت،عنوان،پيك،توانير،تابستان،مديرعامل،مديريت،اقدامات،ان ...

مدیرعامل شرکت توانیر:
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسن متولی زاده مدیرعامل شرکت توانیر اقدامات صنعت برق طی تابستان امسال را ۱.۵ برابر از نظر پیک بار و ۲ برابر از نظر انرژی، ثمربخش عنوان کرد که اثر بخشی مدیریت توامان عرضه و تقاضا را به اثبات رساند.
مدیرعامل توانیر میزان آمادگی نیروگاه‌ها و شبکه انتقال برق کشور طی تابستان امسال را صد در صد ذکر کرد که در این بین موارد محدودی از حوادث ناشی از فرسودگی شبکه نیز اتفاق افتاد که با آمادگی تلاشگران صنعت برق، به سرعت بازیابی شد.
بیشتر بخوانید
او راه اندازی مرکز پایش صنعت برق به عنوان فرماندهی مدیریت بار در سطح کشور که با نرم افزار‌های ایرانی و با همکاری و هماهنگی شرکت‌های صنعت برق انجام شد را بسیار اثربخش عنوان کرد و افزود: امسال به دلیل اقدامات مدیریتی بعد از ۱۰ سال پیک شب از پیک روز پیشی گرفت که نشان می‌دهد کاهش مصارف روشنایی باید به عنوان اولویت در دستور کار قرار بگیرد.
مدیرعامل توانیر اقدامات مدیریت بار و مصرف انرژی طی تابستان امسال را با ۱۳ هزار میلیارد تومان صرفه جویی خرید برق از نیروگاه‌های خصوصی همراه دانست و افزود: به رغم مدیریت بار صنایع در ساعات پیک، مصرف این بخش بیش از ۱۱ درصد افزایش یافت و محدودیتی برای بخش تولید ایجاد نشده است.
او پیگیری برنامه‌های صنعت برق با همین شتاب را مستلزم حمایت از تعرفه پیک بحرانی عنوان کرد که در صورت تصویب مراجع ذی ربط لازم است به عنوان یک اقدام الزام آور پیگیری و سازوکار اجرایی آن پیاده سازی شود.
متولی زاده با تشکر از حمایت‌های معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، از تلاش تمامی مدیران بخش‌های تولید، انتقال، توزیع، مراکز دیسپاچینگ و مرکز پایش صنعت برق همچنین همکاری خوب رسانه ها، استانداران، صنایع و کشاورزان را در عبور موفق صنعت برق از پیک تابستان بسیار موثر عنوان کرد.
انتهای پیام/