سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: نتیجه رأی‌گیری را می‌دانستیم / هفته آینده برای بازگشت تحریم‌های ایران تلاش می‌کنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 26 مرداد 1399 - 10:06
رئیس جمهور آمریکا از تلاش واشنگتن برای بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داده است.
ايران،تحريم،انتخابات،جمهور،ملل،هفته،آينده،رئيس

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ضمن اعتراف به آگاهی داشتن از شکست قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت، گفت: هفته آینده برای احیای تحریم های سازمان ملل علیه تهران تلاش خواهیم کرد.
بر اساس این گزارش وی در اظهاراتی در باشگاه گلف خود در شهر "بدمینستر"، افزود: هفته آینده برای فعال کردن مکانیسم از سرگیری تحریم های سازمان ملل علیه ایران تلاش خواهم کرد.
ترامپ در ادامه ضمن اذعان به این مساله که واشنگتن می دانست قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل رای لازم را نخواهد آورد، اظهار داشت: می دانستیم که نتیجه این رای گیری چه خواهد شد، ولی بار دیگر بازگشت تحریم ها علیه ایران را آزمایش می کنیم.
هفته آینده این مساله را مشاهده خواهید کرد.
رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سئوالی درباره شرکت در نشست ویدئویی پیشنهادی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه درباره ایران، گفت: احتمالا در این نشست شرکت نخواهم کرد.
به نظرم باید تا بعد از انتخابات صبر کنیم.
ترامپ گفت: ایران بسیار مایل و مشتاق است تا من در انتخابات شکست بخورم.
وی بار دیگر ضمن انتقاد و حمله به چین و جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر، ادعا کرد که چینی ها آرزو دارند بایدن در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود.
انتهای پیام/