خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوسازی ۱۱ هزار کامیون فرسوده طی ۲۰ ماه آینده

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 25 مرداد 1399 - 19:37
معاون سازمان راهداری گفت:با امضای قراردادهای نوسازی ناوگان جاده‌ای، ۱۱ هزار کامیون جدید تا ۲۰ ماه دیگر تحویل داده می‌شود.
كاميون،نوسازي،ناوگان،فرسوده،بالاي،حمل،نقل،راهداري

در گفت و گوی ۱۸:۳۰ مطرح شد؛
به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امانی قائم‌مقام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص نوسازی ناوگان فرسوده جاده ای تصریح کرد: در حال حاضر۶۵ هزار کامیون فرسوده بالای ۳۰ سال در کشور داریم.
ظرف ۳ سال گذشته ۵ هزار کامیون فرسوده نوسازی شده است.
او ادامه داد: در سال جهش تولید به منظور استفاده حداکثری از توان تولید داخل، هفته گذشته قرارداد جدیدی بین سازمان راهداری، یک تولیدکننده داخلی و بانک صادرات برای اسقاط ۵ هزار کامیون فرسوده و تحویل خودروهای جدید بسته شده است.
امانی گفت: به همین منظور تا ۱۰ روز آینده ۲۰۰ دستگاه کامیون جدید به ناوگان حمل و نقل کشور تحویل داده می‌شود.
بیشتر بخوانید
قائم‌مقام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تصریح کرد: ۵ هزار کامیون طی ۳ سال گذشته نوسازی شده است ، ۵ هزار کامیون هم طبق این قرارداد جدید طی ۲۰ ماه نوسازی می شود ،همچنین قرار است قرارداد همکاری با یکی دیگر از سازندگان داخلی برای نوسازی هزار کامیون از ناوگان جاده ای طی ۱۲ ماه به امضا برسد، بنابراین در مجموع ۱۱ هزار کامیون جدید تا ۲۰ ماه دیگر به ناوگان عمومی جاده ای تزریق می‌شود.
او افزود: در طرح نوسازی ناوگان، دارندگان کامیون بالای ۵۰ سال در اولویت هستند و پس از آن خودروهای بالای ۴۰ سال و بعد بالای ۳۰ سال در اولویت قرار دارند.
امانی گفت: صرفه جویی در ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر سوخت از مزایای نوسازی ناوگان حمل و نقل سنگین به شمار می رود.
این مقام مسئول ادامه داد: در این طرح ۸۰ درصد قیمت کامیون به صورت تسهیلات پرداخت می شود که سود ۱۸ درصدی دارد اما رانندگان تنها ۹ درصد بهره را پرداخت می کنند و ۹ درصد سود هم به صورت یارانه از سوی وزارت راه و شهرسازی تعلق می گیرد.
در حال تکمیل...