سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار فوتی‌های استان از مرز ۴۰۰ نفر گذشت

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 مرداد 1399 - 16:52
بوشهر- دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: آمار فوتی‌های استان بوشهر از مرز ۴۰۰ نفر گذشت.
بوشهر،استان،بستري،حاضر،بيمارستان

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری بعدازظهر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: متأسفانه یک نفر از همشهریان عزیزمان روز پنجشنبه، ۷ نفر روز جمعه و ۳ نفر روز شنبه فوت شده‌اند که تست کرونای همه آن‌ها امروز مثبت اعلام‌شده که در رده سنی ۳۸ تا ۸۷ سال هستند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۳۱۶ بیمار در بخش‌های کرونایی استان بوشهر بستری هستند.
کشمیری تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۸ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند.
وی بابیان اینکه در حال حاضر ۱۹۲ مورد مثبت قطعی در بیمارستان‌های استان بستری هستند، گفت: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ مورد از بستری‌های بخش‌های کرونایی در استان بوشهر با حال خوب از بیمارستان مرخص شده‌اند که از این تعداد ۲۸ مورد مثبت قطعی بوده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه هم‌اکنون ۴۹ مورد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند، افزود: از این تعداد در حال حاضر ۱۷ مورد از آن‌ها با کمک دستگاه نفس می‌کشند.
وی تصریح کرد: ظرفیت بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر به عنوان بیمارستان اصلی کرونایی در استان تکمیل شده که با این شرایط مجبور به استفاده از ظرفیت دیگر بیمارستان‌ها هستیم.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم در وضعیت قرمز کرونایی هستند.