3 میلیارد تومان به حمایت از مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه کردستان اختصاص یافت
گروه استانها- رئیس دانشگاه کردستان گفت: معاون رئیس جمهور قول حمایت و تخصیص 3 میلیارد تومان اعتبار برای شرکتهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری این دانشگاه را داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور پیشاز ظهر امروز مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه کردستان را افتتاح کرد.
صادق سلیمانی، مدیر مرکز نوآوری دانشگاه کردستان در این مراسم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم این مرکز شامل مجتمع نوآوری دانشگاه، پردیس نوآوری و فناوری، دو مجمتع تخصصی ICT و کشاورزی بوده و است.
وی افزود: مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه کردستان برای 9 شرکت حدود 50 نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد کرده است.
رحمت صادقی، رئیس دانشگاه کردستان نیز در این مراسم در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از افتتاح مرکز رشد واحدهای فناوری این دانشگاه در زمینی به متراژ 500 مترمربع خبر داد و گفت: بخشی از اعتبار این مرکز جزو مصوبه سفر قبلی سال 97 ستاری معاون رئیس جمهور به کردستان بوده و از این محل تأمین شده است.
وی از راهاندازی مجمتع نوآوری دانشگاه کردستان در زمینه تخصصی ICT، کشاورزی، گردشگری و نانو خبر داد و گفت: در همین راستا امروز معاون رئیس جمهور قول حمایت و تخصیص 3 میلیارد تومان اعتبار برای شرکتهای مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه کردستان را داد.
انتهای پیام/484/ ت