خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش وزارت خارجه به بازداشت خبرنگار پرس‌تی‌وی در آمریکا: این اقدام نمونه بارز رفتار‌های یک رژیم آپارتاید با شهروندان غیرسفیدپوست خود است/ خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط مرضیه هاشمی از بازداشت غیرقانونی هستیم

انتخاب | برگزیده، سیاسی | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 15:00
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اقدام دولت آمریکا در بازداشت غیرقانونی و برخورد غیرانسانی با خانم مرضیه هاشمی (ملانی فرانکلین) خبرنگار و مجری شبکه خبری پرس‌تی وی در واشنگتن را محکوم می‌کنیم.بازداشت یک شهروند مسلمان آمریکایی بدون مقدمه و با رفتار‌های تحقیرآمیز و غیرانسانی مأمورین دولت آمریکا در اذیت و آزار این بانو، نمونه بارز رفتار‌هایی است که یک رژیم آپارتاید با شهروندان غیرسفیدپوست خود انجام می‌دهد و جمهوری اسلامی ایران خواهان برخورداری خانم هاشمی از کلیه حقوق اولیه و انسانی و آزادی فوری و بدون قید و شرط ایشان از بازداشت غیرقانونی است.
غيرانساني،دولت،حقوق،تي،پرس،خبرنگار،بازداشت،آمريكا

سخنگوی وزارت امور خارجه بازداشت خبرنگار پرس تی وی در آمریکا را محکوم کرد.
به گزارش تسنیم، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بازداشت خبرنگار شبکه پرس تی وی هنگام ورود وی به آمریکا گفت: اقدام دولت آمریکا در بازداشت غیرقانونی و برخورد غیرانسانی با خانم مرضیه هاشمی (ملانی فرانکلین) خبرنگار و مجری شبکه خبری پرس‌تی وی در واشنگتن را محکوم می‌کنیم.
قاسمی افزود: بازداشت یک شهروند مسلمان آمریکایی بدون مقدمه و با رفتار‌های تحقیرآمیز و غیرانسانی مأمورین دولت آمریکا در اذیت و آزار این بانو، نمونه بارز رفتار‌هایی است که یک رژیم آپارتاید با شهروندان غیرسفیدپوست خود انجام می‌دهد و جمهوری اسلامی ایران خواهان برخورداری خانم هاشمی از کلیه حقوق اولیه و انسانی و آزادی فوری و بدون قید و شرط ایشان از بازداشت غیرقانونی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز تاسف عمیق از برخورد‌های غیرانسانی مامورین آمریکایی با خبرنگار پرس تی وی اظهار داشت: خانم هاشمی خبرنگار پرس تی وی برای دیدار خانواده اش به آمریکا رفته و در آنجا بازداشت شده است و متأسفانه ایشان تا دو روز امکان هیچ ارتباطی با بیرون از بازداشتگاه نداشته و رفتار مأمورین دولت آمریکا با این شهروند مسلمان- آمریکایی، نقض فاحش حقوق بشر و حقوق شهروندی وی و همچنین منافی حقوق اساسی یک زن مسلمان است و نشان می‌دهد که دولت آمریکا عملا به هیچ یک از اصولی که آن را دستاویز حمله به منتقدانش قرار می‌دهد، پایبند نیست و به کشوری خطرناک برای خبرنگاران تبدیل شده است.