خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

7000 متر از اراضی دولتی در بافق رفع تصرف شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 25 مرداد 1399 - 11:03
رئیس دادگستری شهرستان بافق گفت: تاکنون هفت هزار مترمربع از اراضی تصرف شده دولتی این شهرستان از دست افراد سودجو و فرصت‌طلب خلع ید و به دولت بر گردانده شد.
طبيعي،منابع،همكاري،مراتع،اراضي،متخلفان،تصرف،حفاظت،شهرستان،آتش

ایسنا/یزد رئیس دادگستری شهرستان بافق گفت: تاکنون هفت هزار مترمربع از اراضی تصرف شده دولتی این شهرستان از دست افراد سودجو و فرصت‌طلب خلع ید و به دولت بر گردانده شد.
«اسماعیل دهقان شوازی» در دیدار با رئیس و کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان، بیان کرد: حفظ و حراست از اراضی ملی، منابع طبیعی و جنگل‌ها به عنوان میراث ماندگار، وظیفه تمامی افراد جامعه است.
این مقام قضایی افزود: حفاظت از منابع طبیعی امری مهم است و از دست‌اندازی برخی افراد سودجو و فرصت‌طلب که قصد تصرف مالکانه اراضی ملی و دولتی را دارند و بعضاً با سندسازی اقدام می‌کنند باید جلوگیری شود که این کار بسیار مشکل و از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی تصریح کرد: حوزه قضایی بافق در راستای مبارزه با زمین خواری و تصرف اراضی دولتی و برخورد با متخلفان و متجاوزان عزم جدی دارد و همانند گذشته پشتیبان نیروهای تلاشگر منابع طبیعی و آبخیزداری بوده و به شدت با متخلفان برخورد می کند.
دهقان شوازی حفاظت از مراتع را امری ضروری دانست و ابراز کرد: با تعامل و همکاری نیروی انتظامی باید به خصوص در زمینه ورود دام‌های غیر مجاز از استان‌های همجوار جلوگیری بعمل آورد.
وی همکاری ماموران منابع طبیعی، محیط‌بانان و آتش نشانی را در خصوص اطفاء حریق مراتع جنگلی ضروری دانست و عنوان کرد: در خصوص اطفاء حریق مراتع جنگلی و سرسبز نیمه بیابانی، آتش نشانی و محیط زیست باید همکاری های لازم را بعمل آورده و با کسانی که در این زمینه سهل انگاری می‌کنند و باعث آتش سوزی می شوند باید برخورد جدی صورت گیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، این مقام قضائی بر تعامل و همکاری مدیران مربوط به حفاظت از منابع طبیعی و شناسایی متخلفین در تمامی موارد، تأکید و خاطرنشان کرد: متخلفان در این زمینه به همکاری با منابع طبیعی جهت کاشت درخت و آبیاری مراتع و رسیدگی به حیوانات وحشی بیابان جهت دادن علوفه در فصل‌های سرد سال ملزم خواهند شد.
انتهای پیام