خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی برگزار شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 25 مرداد 1399 - 10:25
آخرین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی و به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
دادگاه،رسيدگي،پرونده،مسعودي،پتروشيمي،قاضي

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ،هفدهمین و آخرین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی و به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
این پرونده ۱۵ متهم دارد که ۵ متهم آن به نام‌های مرجان شیخ الاسلامی، محمدحسین شیرعلی، مهدی شریفی نیک نفس، سید امین قریشی سربستانی و اشرف ریاحی متواری هستند.
بیشتر بخوانید
قاضی مسعودی مقام: اینکه پول دیگران جای دیگران مصرف شود قابل قبول نیست/ هر شخصی هر میزانى وجه برده، باید برگرداند
جزئیات شانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی
رای دادگاه طبری به زودی اعلام می شود/ ملاقات سفیر استرالیا با مور گیلبرت در زندان
در حال تکمیل...