خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صحبت‌های نماینده دائم ایران در سازمان ملل درباره تلاش آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | شنبه، 25 مرداد 1399 - 08:04
مجید تخت روانچی نماینده دائم ایران در سازمان ملل درباره تلاش آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه پس از شکست در تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای امنیت صحبت کرد.
قطعنامه،امنيت،شوراي،آمريكا،ايران

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، آمریکا برای تصویب پیش نویس قطعنامه برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران با شکست مواجه شد.
یازده کشور عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای ممتنع دادند و فقط کشور دومینیکن با آمریکا همراه شد و به این قطعنامه رای مثبت داد.
کلی کرافت، نماینده آمریکا در سازمان ملل پس از شکست مفتضحانه کشورش در تصویب پیش نویس این قطعنامه گفت: پس از آنکه قطعنامه ما برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران در شورای امنیت رای نیاورد، از فردا تلاش‌ها برای راه‌اندازی مکانیسم ماشه که در مفاد برجام بر آن تاکید شده را آغاز می‌کنیم و تمامی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را بازخواهیم گرداند.
مجید تخت روانچی نماینده دائم ایران در سازمان ملل درباره تلاش آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه پس از شکست در تصویب پیش نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای امنیت صحبت کرد و در بخشی از سخنانش بیان کرد: نتیجه رای در شورای امنیت درباره تحریم تسلیحاتی ایران، بار دیگر انزوای آمریکا در استفاده از مکانیسم ماشه در برجام را عیان کرد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/