خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت فیزیکی پروژه‌های جاده‌ای و ریلی استان در سال جهش تولید

مهر | استان‌ها | جمعه، 24 مرداد 1399 - 22:54
‌یزد- ‌معاون عمرانی استاندار یزد از تلاش برای تکمیل ۲۰۰ کیلومتر از بزرگراه‌های استان یزد در سال جاری و پیشرفت فیزیکی پروژه های جاده ای و ریلی استان در سال جهش تولید خبر داد.
يزد،ابركوه،محور،اشكذر،زارچ،چوپانان

به گزارش خبرنگار مهر، محسن صادقیان در بازدید از بخش‌های مختلف راه آهن یزد اقلید اظهار داشت: پروژه‌های زیرساخت خوبی در استان در شبکه جاده‌ای و ریلی به ویژه در حوزه تکمیل بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی در دست اقدام است.
وی ادامه داد: این پروژه‌ها در سال جهش تولید با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال اجرا هستند.
معاون عمرانی استاندار یزد تاکید کرد: با تأمین اعتبار ملی پروژه‌ها از طریق شرکت ساخت و توسعه زیربنایی حمل و نقل کشور، می‌توانیم تا پایان سال، ۲۰۰ کیلومتر شبکه بزرگراه‌های استان در محورهای یزد- طبس، اردکان- چوپانان، کمربندی زارچ - اشکذر، محور تفت - ابرکوه - سورمق و محور یزد - خاتم را تکمیل کنیم.
به گزارش مهر، معاون عمرانی استاندار یزد امروز به همراه جمعی از مسئولان کشوری و استانی از اجرای بخش‌های مختلف راه‌آهن یزد - اقلید، پروژه کمربندی شهر ابرکوه و تقاطع‌های ورودی و خروجی ابرکوه، تقاطع ورودی شهر تفت، پروژه کنارگذر زارچ- اشکذر و محور اردکان- چوپانان بازدید کرد.