خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسش مشاور روحانی درباره دستاورد ترامپ در توافق امارات

ایسنا | سیاسی | جمعه، 24 مرداد 1399 - 18:01
مشاور رئیس جمهوری در واکنش به میانجی‌گری رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا در توافق امارات و رژیم صهیونیستی به طرح این پرسش پرداخت که آیا ترامپ در جریان تبلیغات انتخاباتی، خود را بی‌نیاز  از توافق با ایران می‌بیند؟
توافق،امارات،ايران

مشاور رئیس جمهوری در واکنش به میانجی‌گری رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا در توافق امارات و رژیم صهیونیستی به طرح این پرسش پرداخت که آیا ترامپ در جریان تبلیغات انتخاباتی، خود را بی‌نیاز از توافق با ایران می‌بیند؟
به گزارش ایسنا، حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس جمهوری با اشاره به توافق امارات متحده عربی و اسرائیل با میانجیگری دولت آمریکا و شخص دونالد ترامپ در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «‏آیا ترامپ می‌تواند برای بیان دستاورد خود در سیاست خارجی به جای توافق با کره شمالی یا ایران روی توافق امارات و رژیم صهیونیستی اسرائیل مانور بدهد؟
آیا ترامپ در جریان تبلیغات انتخاباتی، خود را بی‌نیاز از توافق با ایران می‌بیند؟» انتهای پیام