سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع‌آوری کیوسک‌های سه‌راهی خوزستان؛ کیوسک‌ها در شهرکرد ساماندهی می‌شوند

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 24 مرداد 1399 - 18:01
گروه استان‌ها - شهردار شهرکرد گفت: با توجه به قرارگیری کیوسک‌ها در حریم راه و مصوبات مختلف از جمله شورای جرائم خاص و همچنین ایجاد سد معبر و خطرات ناشی از آن در سه‌راهی‌ خوزستان،کیوسک‌های حاشیه جاده جمع‌آوری شد.
شهركرد،ساماندهي،ايجاد،عبدالغني،جانمايي،خطرهاي،ترافيكي

بهادر عبدالغنی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهارداشت: با توجه به اینکه کیوسک‌های مستقر در حاشیه سه‌راهی خوزستان باعث سدمعبر شده بود و برای شهروندان ایجاد مزاحمت و خطر کرده و استقرار آنها در حریم محور اصلی خروجی شهرکرد بوده و همچنین سبب ایجاد ترافیک و خطر جدی برای مراجعین به این محل‌های عرضه خشکبار شده بود، در راستای زیباسازی و ساماندهی مشاغل شهری، شهرداری شهرکرد اقدام به جمع‌آوری آنها نمود.
وی با بیان اینکه مراحل قانونی کار از طریق دستگاه قضا انجام و اخطاریه‌های لازم برای کیوسک‌ها صادر و تذکرات لازم از قبل داده شده بود، افزود: با توجه به نصب غیرمجاز و نامطلوب بودن ساختار و جانمایی کیوسک‌ها اقدامات لازم به‌ منظور جمع‌آوری و ساماندهی این کیوسک‌ها توسط شهرداری انجام شد.
شهردار شهرکرد بیان کرد: در گذشته بدون ضابطه و رعایت قوانین، مجوزهایی برای احداث کیوسک و دکّه‌هایی در سطح معابر شهر صادر گردیده که امروزه منجر به ایجاد گره‌های ترافیکی و خطرهای جانی و مالی برای مردم شده که نیاز به جمع‌آوری و ساماندهی آنها می‌باشد.
عبدالغنی خاطرنشان کرد: به دنبال درخواست‌های مردمی و رفع گره‌های ترافیکی و خطرهای ناشی از آن در تلاش هستیم که کیوسک‌ها و عواملی که سبب ایجاد سد‌معبر شده‌اند، جمع‌آوری و ساماندهی شوند.
وی گفت: اگر شهروندان در نقطه‌ای از شهر مشاهده کردند که مشکلی در جانمایی کیوسک‌ها و یا سد معبر وجود دارد، از طریق سامانه 137 مراتب را اطلاع، تا به آن‌ها رسیدگی گردد.
انتهای پیام/7540/ی