116 بیمار مبتلا به کرونا در کردستان بستری هستند/3 بیمار جان باختند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی 16 بیمار جدید مبتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر 116 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند.

فرزین رضاعی در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته 16 بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در استان شناسایی شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 116 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند.
49 بیمار کرونایی در بیمارستان توحید سنندج، 19 بیمار کرونایی در بیمارستان کوثر سنندج، 8 بیمار کرونایی در بیمارستان امام خمینی(ره) سقز، 2 بیمار کرونایی در بیمارستان بوعلی مریوان، 11 بیمار کرونایی در بیمارستان فجر مریوان، 8 بیمار کرونایی در بیمارستان شهید بهشتی قروه، 9 بیمار کرونایی در بیمارستان امام حسین بیجار، یک بیمار در بیمارستانی سینای کامیاران، 2 بیمار کرونایی در بیمارستان امام خمینی (ره) دیواندره، 5 بیمار کرونایی در بیمارستان رازی بانه، یک بیمار کرونایی در بیمارستان صلاحی الدین بانه و یک بیمار در بیمارستان شهید چمران سرواباد بستری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: حال 33 نفر بیمار مبتلا به کرونا در استان وخیم و در بخش ویژه ( آی سی یو) بستری هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از مرگ 3 بیمار در 24 ساعت گذشته خبر داد و گفت: آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون 426 نفر بوده است.
وی اظهر کرد: از ابتدای شیوع این ویروس تا کنون 82 نفر در سقز، 147 نفر در سنندج، 37 نفر در قروه، 32 نفر در بانه، 25 نفر در بیجار، 23 نفر در مریوان، 38 نفر در کامیاران، 32 نفر در دیواندره و 10 نفر در دهگلان جانباختند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل های مرتبط دفن شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر ادامه روند فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستوشوی مرتب دستها با آب و صابون توسط اقشار مردم، اظهار کرد: اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی تا قطع زنجیره این ویروس مهلک باید مورد توجه قرار گیرددر غیر این صورت شاهد افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان خواهیم بود.
انتهای پیام/2330/71/خ