خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید کشمش به روش سنتی در تاکستان قزوین به روایت تصویر

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 24 مرداد 1399 - 13:36
گروه استان‌ها- با وجود شیوه‌های مدرن تولید کشمش، بخش زیادی از کشمش استان قزوین به روش سنتی و با پهن و خشک شدن انگور زیر تابش آفتاب تولید می‌شود که همچنان در روستاهای شهرستان تاکستان رواج دارد.
توليد،كشمش،قزوين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، 70 درصد از انگور تولید شده در استان قزوین به کشمش تبدیل و عموماً صادر می‌شود.
همین موضوع سبب شده که استان قزوین با تولید سالانه 40 تا 55 هزار تن کشمش بزرگ‌ترین تولید کننده و قطب نخست تولید کشمش در کشور باشد.
با وجود شیوه‌های مدرن تولید کشمش، بخش زیادی از کشمش استان قزوین به روش سنتی و با پهن و خشک شدن انگور زیر تابش آفتاب تولید می‌شود که به عنوان روش ارگانیک تولید کشمش در اغلب روستاهای شهرستان تاکستان (قطب تولید انگور و کشمش ایران) رواج دارد.
انتهای پیام/ح