خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تایلند میزبان جهانی وزنه برداری باقی ماند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 17 اسفند 1397 - 15:15
کشور تایلند با وجود محرومیت وزنه بردارانش، همچنان میزبان رقابت‌های قهرمانی جهان باقی ماند.
مسابقات،وزنه،تايلند،جهاني،فدراسيون،قهرماني،جهان،دوپينگ،ميزبا ...

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که نتیجه آزمایش دوپینگ هشت ملی پوش وزنه برداری تایلند از جمله سه زن که مدال طلا کسب کردند در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۸ در عشق آباد، مثبت بود و تصور می‌شد امتیاز میزبانی رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ از این کشور سلب شود، اما بر اساس تصمیم فدراسیون بین المللی وزنه برداری، تایلند همچنان مسابقات قهرمانی جهان را برگزار خواهد کرد.
تایلند حتی پیش از مختومه اعلام شدن پرونده دوپینگ وزنه بردارانش، داوطلبانه موافقت کرده است که به خاطر دوپینگ ورزشکارانش خود را از حضور در مسابقات وزنه برداری محروم کند.
هیچ ورزشکار تایلندی مجاز به شرکت در مسابقات قهرمانی جهان، که در اواسط سپتامبر در پاتایا آغاز خواهد شد نخواهد بود و در هیچ برنامه انتخابی المپیک که تا پایان ماه آوریل سال آینده اجرا خواهد شد، حضور نخواهد داشت.
۲ نفر از هشت وزنه بردار دوپینگی تایلند قهرمان المپیک ۲۰۱۶ هستند.
هر کشوری که بخاطر تخلفات دوپینگ محروم شود معمولا از میزبانی مسابقات فدراسیون جهانی وزنه برداری هم محروم می‌شود.
ترکیه به همین دلیل مجبور شد از میزبان مسابقات قهرمانی اروپا ۲۰۱۸ کناره گیری کند، اما هیئت اجرایی IWF در جریان رای گیری در نشست لاس وگاس تصمیم گرفت به تایلند اجازه دهد با وجود نداشتن هیچ ورزشکاری، به عنوان میزبان مسابقات جهانی باقی بماند.
به نظر می‌رسد تصمیم تایلند برای محروم کردن خودش از حضور در مسابقات در این رای مثبت تاثیر گذار بوده است.
از سوی دیگر هیئت اجرایی فدراسیون جهانی میزبانی مسابقات جوانان و نوجوانان سال ۲۰۲۱ را هم به ترتیب به جده عربستان و تاشکند ازبکستان واگذار کرد.
فدراسیون جهانی اعلام کرد که مسابقات جوانان از "اهمیت تاریخی" برخوردار است زیرا، این اولین بار است که مسابقات قهرمانی جهان در عربستان سعودی برگزار می‌شود و برای اولین بار است که زنان در آن حضور دارند.
بیشتر بخوانید:
قهرمان وزنه برداری زیر تیغ جراحی می‌رود + تصاویر
وزنه برداران در اولین گام گزینشی المپیک توکیو به خط شدند
سهراب مرادی نامزد کسب عنوان بهترین وزنه‌بردار سال جهان شد + لینک رای‌گیری
دفاع رئیس فدراسیون وزنه برداری اروپا از اعطای میزبانی به روسیه
قهرمان المپیکی ایران در فیجی به مشکل خورد
کفگیر وزنه برداری انگلیس به ته دیگ خورد
انتهای پیام/
تایلند میزبان مسابقات جهانی شد