خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازخورد منفی خودروهای شاسی بلند همراه وزرا در سفرهای استانی

فارس | برگزیده، سیاسی | جمعه، 24 مرداد 1399 - 11:58
نماینده ساوه در مجلس گفت: در وضعیت معیشتی و اقتصادی فعلی حجم زیادی از خودروی خارجی چند میلیاردی دولتمردان در سفرهای استانی بازخورد بسیار بدی برای انقلابی که متعلق به پابرهنگان است دارد.<br/>
ميلياردي،استاني،خودروي،بازخورد،وزرا،بدي،متعلق

نماینده ساوه در مجلس گفت: در وضعیت معیشتی و اقتصادی فعلی حجم زیادی از خودروی خارجی چند میلیاردی دولتمردان در سفرهای استانی بازخورد بسیار بدی برای انقلابی که متعلق به پابرهنگان است دارد.
حجت‌الاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به سفر استانی برخی وزرا خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی مسؤولین دولتی و وزرا را در سفرهای استانی و شهرستانی بیش از 20 خودروی شاسی بلند و چند میلیاردی همراهی می‌کند که اکثرا این خودروها متعلق به مدیران کل استانی است که بازخورد بسیاری بدی بین مستضعفان دارد.
وی افزود: در وضعیت معیشتی و اقتصادی ضعیف فعلی، این حجم از خودروی خارجی چند میلیاردی که دولتمردان را در این سفرها همراهی می‌‌کند بازخورد بسیار بدی برای انقلابی که متعلق به پابرهنگان است دارد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: متاسفانه وقتی این حجم از خودروی خارجی که بعضا قیمت‌ همه آنها حدود 100 میلیارد می‌شود به یک روستا یا یک نقطه فقیرنشین وارد می‌شوند آسیب‌های اجتماعی و روحی و روانی زیادی را روی اهالی می‌گذارد.
سبزی اظهار داشت: وقتی فاصله‌های طبقاتی بین مردم و مسئولین و مدیران زیاد شود نشان دهنده آن است که از آرمان‌های انقلاب فاصله گرفته‌ایم که باید هر چه سریع‌تر این ضعف را بر طرف کنیم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که روزی فرا رسد که مسئولین و وزرا بدون تشریفات و خودروهای میلیاردی و محافظ بین مردم باشند و با آ‌نها نشست و برخاست کنند.
انتهای پیام/