خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهمیه‌ جدید لاستیک از هفته آینده توزیع می‌شود/ ذخیره‌سازی 4 میلیون تن کالای اساسی

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 مرداد 1399 - 15:59
گروه استان‌ها- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ذخیره‌سازی 4 میلیون تن کالای اساسی در بازار گفت: سهمیه‌ جدید لاستیک از هفته آینده توزیع می‌شود.
كشور،بازار،سامانه،كنترل،اشاره،124،تابش،لاستيك،معدن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، عباس تابش امروز در حاشیه بازدید از یک واحد تولیدی در استان گیلان و در جمع خبرنگاران با اشاره به ذخیره‌سازی 4 میلیون تن کالای اساسی در بازار و انبارهای کشور اظهار داشت: هم‌اکنون مقدار قابل توجهی کالای دپو شده در بنادر کشور نیز وجود دارد و نگرانی از بابت تامین نیاز مردم نداریم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه جهت نظارت بر بازار و کنترل قیمت‌ها باید از سیستم‌های نظارتی و ظرفیت‌های مردمی استفاده کنیم گفت: بازرسی از 4 میلیون واحد تولیدی در کشور کاری دشوار است لذا برای کنترل بهتر بازار و قیمت اقلام باید از سامانه‌هایی نظیر سیمبا و گزارشات مردمی بیشتر استفاده کنیم.
وی با اشاره به وجود 2 هزار و 500 بازرس در سطح کشور و مشکلات ناشی از کمبود نیرو در این حوزه خاطرنشان کرد: شرایط فعلی می‌طلبد که از ظرفیت بازرسان اصناف و بسیج نیز برای کنترل بازار استفاده کنیم تا تخلفات بیشتری کشف شود و بازار به ثبات بیشتری برسد.
رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان کشور ضرورت مراجعه همه به قیمت‌های ثبت‌شده در سامانه 124 را یادآور شد و تصریح کرد: قیمت روز تمام کالاها در این سامانه ثبت شده است و برای آگاهی یافتن از آن باید به این سامانه مراجعه کنیم.
تابش با تاکید بر اینکه هر نوع فروش کالا و یا قیمت‌گذاری بر خلاف قیمت‌های مندرج در سامانه 124 تخلف محسوب می‌شود ابراز داشت: مردم به اندازه کافی مشکل دارند لذا هیچ‌گونه اجحاف و ظلمی در حق آنها پذیرفتنی نیست و همه باید در مبادلات خود قیمت‌های ثبت شده را رعایت کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به کمبود لاستیک در کشور خاطرنشان کرد: قرار است از هفته آینده سهمیه‌های جدید لاستیک در سطح کشور توزیع شود و تلاش ما این است که بتوانیم این مشکل را نیز برطرف کنیم.
انتهای پیام/613/س