خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موقوفات اردبیل نیازمند معرفی و فرهنگ‌سازی است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 مرداد 1399 - 15:26
گروه استان‌ها _ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: موقوفات اردبیل نیازمند معرفی هستند که در این زمینه نیازمند همکاری مسئولین و دستگاه‌های مربوطه هستیم.
عاليات،عتبات،اردبيل،بازسازي،ستاد،استان،توجه،محرم،ايام،حسيني، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جلسه مشترک ستاد بازسازی عتبات عالیات با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل، فرماندار شهرستان اردبیل، معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس استان و رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در اداره کل اوقاف و امور خیریه برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین مهدی ستوده ظهر امروز هدف از این جلسه را در خصوص نحوه جمع‌آوری نذری‌ها و وجوه مردم ولایتمدار اردبیل عنوان کرد.
وی خواستار اهدای هزینه بسیاری از نذری‌ها و احسان ایام ماه محرم و مناسبت‌ها برای بازسازی عتبات عالیات و مقابله با شیوع ویروس کرونا شد و افزود: با توجه به اینکه مردم حسینی اردبیل در ایام ماه محرم و مناسبت‌ها بیشتر به نذورات و احسانات می‌پردازند بنابراین امسال باید روش‌های پرداختن به این نذری‌‌ها را تغییر و با روش‌های دیگر انجام دهند.
وی افزود: هماهنگی و تعامل با دهیاران، فرماندهان پایگاه‌ها و اعضای هیئت امناء مساجد با توجه به نزدیکی ایام محرم و با استفاده از تمامی ظرفیت روستاها و مساجد، هیئت امنا و احسانات خیرین و مردم ولایی و حسینی جزو اولویت بوده و وجوهات نقدی به شماره حساب بانکی 0107576840005 ستاد بازسازی عتبات عالیات استان واریز شود.
ستوده با تاکید بر لزوم تقویت اطلاع رسانی فعالیت‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات، افزودند: استفاده صحیح از فضای مجازی و تبلیغات محیطی در جهت انعکاس عملکرد ستاد بازسازی می‌تواند در این زمینه بسیار کارگشا باشد.
وی با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از همه ظرفیتها برای فعال‌سازی ستاد عتبات عالیات، گفت: نیاز است با برنامه‌ریزی مناسب ضمن استفاده از ظرفیت اداره‌ها، به خوبی از ظرفیت هیئت امنای مساجد، محبان اهل بیت و افراد خیر پیشتاز استفاده شود.
حجت الاسلام والمسلمین ستوده در خصوص حمایت فرماندار اردبیل از احیاء موقوفات و بازسازی و شناساندن بقاع متبرکه به منظور تبدیل به قطب فرهنگی گفت: فرهنگ وقف یکی از ارزشمندترین میراث گذشتگان و هدیه‌ای از جانب اسلام است که به خوبی توجه به نیکوکاری در ابعاد مادی و معنوی برای بهره بردن عامه مردم از برکات آن را یادآوری می‌کند.
در ادامه اسفندیار هوشیار رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اردبیل هم در این جلسه بیان کرد: با توجه به اینکه مردم حسینی و دوستداران اهل بیت(ع) در استان اردبیل در طول سنوات گذشته در ایام محرم نذورات و احسانات به دسته‌جات و مردم حسینی اهداء می‌کنند پیشنهاد می‌شود با توجه به نیاز ضروری به منظور تکمیلی پروژه‌های نیمه تمام حرم‌ها و صحن‌های مطهر عتبات عالیات در صورت امکان و با رعایت جهات شرعی بخشی از نذری‌ها و احسان را که به دلیل شیوع بیماری منحوس کرونا نمی‌توانند در دسته‌جات توزیع کنند جمع آوری و به حساب بانکی 0107576840005 بانک ملی بنام ستاد بازسازی عتبات عالیات واریز کنند.
وی درپایان با لوح سپاسی از فرماندار اردبیل تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/132/ی