خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز رایزنی‌های دولت مستعفی یمن و متحدان امارات در چارچوب توافق ریاض

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 23 مرداد 1399 - 14:18
در پی آغاز مجدد درگیری‌ها در جنوب یمن، دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب یمن(متحد امارات) شامگاه چهارشنبه رایزنی‌های دوجانبه برای تشکیل دولت توافقی با مشارکت طرفین را از سرگرفتند.
دولت،مستعفي،يمن،جنوب،تشكيل،آغاز

در پی آغاز مجدد درگیری‌ها در جنوب یمن، دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب یمن(متحد امارات) شامگاه چهارشنبه رایزنی‌های دوجانبه برای تشکیل دولت توافقی با مشارکت طرفین را از سرگرفتند.
به گزارش ایسنا، به نقل از العربی الجدید، این رایزنی‌ها در پی بازگشت درگیری‌های جدید میان نیروهای دولت مستعفی و نیروهای متحد امارات در استان ابین واقع در جنوب کشور یمن با نظارت عربستان و در راستای اجرای توافق ریاض در هتل ریتز کارلتون آغاز شد.
برخی منابع به العربی الجدید گفتند، مدت این رایزنی‌ها 30 روز است.
در همین راستا، عبدالملک المخلافی، مشاور رئیس مستعفی یمن و عضو تیم مذاکره کننده این دولت در صفحه توییتر خود از آغاز رایزنی‌ها برای تشکیل دولتی خبر داد که معین عبدالملک، مامور به تشکیل آن شده است.
عربستان روز سه شنبه تعدادی از شخصیت‌های یمنی جنجال‌برانگیز از دولت مستعفی وجدایی‌طلبان جنوب را با هدف ایجاد بسترهای لازم برای اجرای بندهای توافق ریاض به ویژه در زمینه نظامی فراخواند.
انتهای پیام