خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شعبانی: بازگشت مان روی تشک خیلی سخت است / چطور کشتی گیران دو سال بدون درآمد بمانند؟

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 23 مرداد 1399 - 12:42
ملی پوش کشتی آزاد در مسابقات جهانی 2019 گفت: امیدوارم با تدابیر فدراسیون هر چه زودتر لیگ شروع شود و کشتی گیران هم بهره آن را ببرند.<br/><br/>
كشتي،ليگ،گيران،فدراسيون،فاصله،برگزاري،درآمدي

به گزارش خبرگزای فارس، علی شعبانی در رابطه با اهمیت برگزاری لیگ برای کشتی گیران اظهار داشت: تنها منبع درآمد کشتی گیران از لیگ است.
اگر لیگ هم برگزار نشود، یعنی ما هیچ درآمدی نداریم و کشتی گیران باید در این فاصله دو ساله از جیب بخورند که اصلا شدنی نیست.
امیدوارم با تدابیر فدراسیون هر چه زودتر لیگ شروع شود و کشتی گیران هم بهره آن را ببرند.
وی افزود: از نظر فنی هم عدم برگزاری لیگ ضربه بزرگی به کشتی می زند.
اگر چند ماه دیگر هم مسابقات را آغاز کنیم، حدود یک سال بین رقابت ها فاصله می افتد که اصلا منطقی نیست.
این فاصله یک ساله حتی کار را برای بازگشت کشتی گیران قَدر هم سخت می کند.
کشتی گیر باید دائما در تمرین و مسابقه باشد، اما تعطیلی شرایطی که کرونا به وجود آورده، به سود کشتی نیست.
البته کادر فنی تیم ملی و فدراسیون به ما برنامه تمرینی دادند، اما کشتی گرفتن روی تشک متفاوت است.
دارنده مدال برنز مسابقات امیدهای جهان در سال 2018 که با روابط عمومی فدراسیون کشتی گفت‌وگو می‌کرد، خاطرنشان ساخت: انشالله که تلاش های مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ جواب دهد و هر چه زودتر شاهد برگزاری لیگ با رعایت پروتکل های بهداشتی باشیم.
بازهم تاکید می کنم تنها درآمد ما از همین راه است و اگر لیگ تعطیل شود، هیچ درآمدی نداریم.
انتهای پیام/ش