خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مونچی به همکاری‌اش با رم پایان داد/ رانیری در آستانه عقد قرارداد با جالوروسی

تسنیم | ورزشی | جمعه، 17 اسفند 1397 - 13:46
فوتبال جهان - مدیرورزشی اسپانیایی تیم فوتبال رم قراردادش را با این باشگاه فسخ کرد و در همین حال سرمربی اخراجی فولام به بازگشت به جالوروسی نزدیک شد.
رم،باشگاه،ورزشي،عنوان،رانيري،اسكاي،اسپورت،آرسنال

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شبکه اسکای اسپورت ایتالیا اعلام کرد که مونچی مدیر ورزشی باشگاه رم با توافق دو جانبه به قراردادش را با این باشگاه فسخ کرده است.
جدایی مدیر ورزشی سابق سویا از جالوروسی به سبب بروز یکسری اختلافات میان او , مدیران باشگاه، از مدت قبل پیش‌بینی شده بود و گزارش‌ها از پیوستن قریب الوقوع وی به آرسنال حکایت دارند.
او در حالی به همکاری‌اش با با جالوروسی پایان داد که شب گذشته نیز این باشگاه سرمربی‌اش اوزه‌بیو دی‌فرانچسکو را اخراج کرد.
طبق اعلام اسکای اسپورت و نشریه توتواسپورت، مونچی قرار است با آرسنال قراردادی 3 ساله ببندد و بابت آن 1.5 میلیون یورو دریافت خواهد کرد.
همچنین از والتر ساباتینی و کارلوس اوستی، زوج مدیران ورزشی باشگاه سامپدوریا به عنوان جانشینان احتمالی مونچی یاد کرده است.
این دو رسانه از زوج ریکی ماسارا و فدریکو بالزارتی که گزینه‌‌هایی داخلی و شاغل در بخش‌های پایه باشگاه رم هستند نیز به عنوان گزینه‌های هدایت رم به عنوان جانشین موقت دی‌فرانچسکو نام برده‌اند.
کلودیو رانیری، سرمربی ایتالیایی سابق فولام که به تازگی از این تیم اخراج شد، دیگر گزینه مربیگری موقت رم تا پایان فصل است.
گویا این مربی 67 ساله امروز (جمعه) در فرودگاه شهر رم رؤیت شده و هدفش از سفر به این شهر مذاکره با مسئولان جالوروسی است.
رانیری پیش از این در فاصله سال‌های 2009 تا 2011 نیز هدایت رم را برعهده داشت.
انتهای پیام/