خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم تایید استحکام خاک برای ساخت مسکن فرهنگیان اسدآباد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 23 مرداد 1399 - 12:16
همدان - مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: ۸ هکتار از زمین تعاونی مسکن فرهنگیان اسدآباد در صورت تایید ساخت و داشتن استحکام کافی خاک در اولویت احداث قرار می‌گیرد.
اسدآباد،همدان،نفر،شهرستان،اقدام،استان،ملي

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی استان همدان، داریوش حسینی با اشاره به اینکه اقدام ملی در شهرستان اسدآباد آغاز و اراضی طبق صورتجلسه به مسکن داده شده است، بیان کرد: طرح اقدام ملی که مدتی است در کشور کلید خورده در همدان متناسب با نیاز شهرستان‌ها و مرکز استان ثبت نام شده که در مرحله اول سه هزار نفر متقاضی و در بازگشایی مجدد ۱۶ هزار نفر و در مجموع ۱۹ هزار نفر در سامانه ثبت نام کردند.
وی یادآور شد: در حال پالایش شرایط چهار گونه متأهل بودن، داشتن سابقه سکونت در همدان، نداشتن سابقه مالکیت و عدم استفاده از تسهیلات دولتی این ۱۹ هزار نفر هستیم.
مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به مشکل تعاونی مسکن فرهنگیان اسدآباد افزود: در شهرستان اسدآباد ۳۰ هکتار زمین در بالا دست شهرک یادگار برای ساخت مسکن‌های طرح اقدام ملی در نظر گرفته شده که ۸ هکتار آن در صورت تأیید ساخت و داشتن استحکام کافی خاک در اولویت احداث قرار می‌گیرد.
حسینی گفت: وضعیت ۵۰۰ فرهنگی شهرستان اسدآباد که ۱۵ سال پیش برای شرکت تعاونی خود پول واریز کرده‌اند با کمک فرماندار بررسی می‌شود.