خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک در آزادراه ساوه

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 23 مرداد 1399 - 09:51
سرهنگ رحمانی درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور در بیست و سوم مرداد ماه توضیحاتی داد.
ترافيك،آزادراه،راهور،مسدود،ناجا

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا خبر داد؛
سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور اظهار کرد: تردد در محور‌های چالوس، هراز و فیروزکوه، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت (رفت و برگشت) روان است و محور‌های شمالی فاقد هر گونه مداخلات جوی هستند.
وی افزود: در حال حاضر ترافیک در آزادراه ساوه-تهران محدوده نسیم شهر سنگین است و همچنین ترافیک در آزادراه قزوین-کرج-تهران حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک نیمه سنگین است.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: محور‌های شریانی شهداد-نهبندان و خرم آباد-پلدختر مسدود هستند.
سرهنگ رحمانی تصریح کرد: محور قزوین-همدان (کیلومتر ۱۱۰) مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین لاین روبرو به صورت دو طرفه انجام می‌شود.
وی افزود: محور‌های شمشک-دیزین و اولنگ-شاهرود مسدود هستند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/