راهکارهای تامین مواد اولیه صنایع کوچک/ شهرکهای صنعتی باید از صنایع کوچک تفکیک شود
مدیرعامل یک شهرک صنعتی با اشاره به مشکلات مالی و زیرساختی صنایع گفت:شهرکهای صنعتی باید از صنایع کوچک تفکیک شود.

در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد؛
به خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مشکلات شهرکهای صنعتی کوچک و متوسط امشب ۲۲ مردادماه در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور مصاحب معاون سازمان صنایع کوچک و هاشمی رئیس هیئت مدیره شرکت خدماتی شهرک عباس آباد مورد بررسی قرار گرفت.
هاشمی رئیس هیئت مدیره شرکت خدماتی شهرک عباس آباد با اشاره به اینکه ساختار صنایع کوچک با صنایع بزرگ تفاوت دارد گفت: ۹۰ درصد صنایع ما کوچک هستند لذا شهرکهای صنعتی از افتخارات نظام محسوب میشوند به طوری که پیشران اقتصادی کشور هستند.
او با اشاره به اینکه با اصل سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرکهای صنعتی مشکل دارم، زیرا این دو منفک از هم هستند افزود: شهرک صنعتی وظیفه تامین آب، برق، گاز و راههای دسترسی را برای تولید کننده دارد لذا شهرکهای صنعتی و یا سازمان صنایع کوچک وظیفه دارند تا امکانات را برای تولید کننده فراهم کنند.
بیشتر بخوانید
رییس هیات مدیره شرکت خدماتی شهرک عباس آباد با بیان اینکه شهرکهای صنعتی باید از صنایع کوچک تفکیک شود خاطرنشان کرد: ما با پولی که از شارژ دریافت میکنیم شهرکهای صنعتی را اداره میکنیم.
هاشمی با اشاره به اینکه شهرک صنعتی باید زیرساختها را آماده کند بیان کرد: آنها باید زیرساختها را تحویل شرکت خدماتی برای نگهداری بدهند، بودجه شهرک صنعتی عباس آباد برای یک سال حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیارد تومان است.
او با اشاره به اینکه شهرک های صنعتی باید زیرساخت ها را تکمیل و استاندارد کنند گفت :در شهرک صنعتی عباس آباد و شهرک های صنعتی دیگر باید ۳۰۰ لیتر آب به شرکت خدماتی تحویل داده شود لذا باید شبکه آب و آتشنشانی تکمیل شود ، بنابراین دستگاههای نظارتی با بازرس باید در این حوزه ورود پیدا کنند.
رئیس هیئت مدیره شرکت خدماتی شهرک عباس آباد با بیان اینکه باید دستگاه های نظارتی برای بررسی مشکلات این حوزه اقدام کنند تصریح کرد: ۳۸۰ مگاوات برق منطقه ای از ما پول گرفته است به طوری که ۱۶۰ مگاوات ظرفیت ایجاد کرده اند.
او با اشاره به اینکه ۱۴۰۰ واحد فعال داریم اظهار کرد: ۲۴ واحد در شهرک صنعتی عباس آباد آماده شروع به کار هستند اما مشکل تامین برق دارند.
هاشمی با اشاره به اینکه شرکت توانیر برای مدیریت مصرف برق و به منظور جلوگیری از قطع برق از ساعت ۱ تا ۵ بعد از ظهر برق ما را قطع می کند افزود: سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به همین دلیل خسارت کارگر دادیم، چرا برق تولید کننده در سال جهش تولید باید قطع شود؟، چرا در سال جهش تولید به واحدهای تولیدی فشار می آید؟
در حال تکمیل...