خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش مصر و امارات به حمله پهپادی ترکیه به شمال عراق

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 22 مرداد 1399 - 18:18
مصر و امارات به حمله پهپادی روز گذشته ترکیه به منطقه ای در شمال اربیل واکنش نشان دادند و آنرا محکوم کردند.
عراق،حاكميت،تركيه،امور،همبستگي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بغداد الیوم، انور قرقاش وزیر مشاور در امور خارجه امارات، به حمله پهپادی ترکیه به شمال عراق واکنش نشان داد.
وی اعلام کرد: ما در کنار عراق در برابر نقض مکرر حاکمیت این کشور از سوی ترکیه هستیم.
موضع ثابت ما مخالفت با دخالت های منطقه ای در امور داخلی کشورهای عربی است.
روابط میان کشورها باید بر اساس احترام متقابل به حاکمیت و عدم دخالت در امور داخلی کشورها باشد.
این در حالی است که وزارت خارجه مصر نیز با صدور بیانیه ای حمله پهپادی ترکیه به شمال اربیل را محکوم کرد و آنرا نقض حاکمیت عراق و تهدیدی جدید برای امنیت و ثبات منطقه قلمداد کرد.
در این بیانیه همبستگی قاهره با بغداد آمده است: ما همبستگی دولت و ملت مصر را با دولت و ملت عراق در برابر این اقدامات تحریک آمیز اعلام می کنیم و بر ضرورت احترام به حاکمیت عراق وتمامیت ارضی آن تاکید می کنیم.