خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی را تدوین می‌کند

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 22 مرداد 1399 - 13:34
سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و به درخواست مرکز فناوری‌های کوانتومی ایران در حال تدوین است.
كوانتومي،فناوري،توسعه،ملي،تدوين،كشور،علمي،كليدي،سند،مركز

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، مرکز فناوری‌های کوانتومی ایران مسئولیت تدوین سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی را به این مرکز واگذار نموده است.
مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به عنوان یکی از فعال‌ترین نهادهای سیاست‌پژوهی کشور و با تکیه بر تجربه اعضاء هیات علمی خود در تدوین اسناد ملی توسعه فناوری پروژه تدوین سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی کشور را آغاز نموده است و امیدوار است به زودی نسخه اول از این سند ملی را رونمایی نماید.
هدف اصلی درپروژه مذکور شناسایی اولویت‌ها در حوزه فناوری‌های کوانتومی، تدوین سیاست‌ها و اقدامات کلیدی جهت توسعه فناوری‌های کوانتومی با توجه به سطح توانمندی‌های فعلی کشور می‌باشد.
مطالعه اسناد و مدارک سیاستی و علمی ملی و بین‌المللی، مصاحبه با خبرگان و سیاستگذاران و ایجاد درک صحیح از رویکردهای ملی در این بخش از فعالیت‌های کلیدی در این پروژه می‌باشد.
امید است با تدوین این سند ملی و تصویب آن در نهادهای ذیربط، توسعه فناوری‌های کوانتومی در کشور رشد مضاعفی یابد و امکان همگرایی بازیگران کلیدی در آن بیش از پیش فراهم شود.
فناوری‌های کوانتومی یکی از فناوری های نوظهور می‌باشد که زمینه‌ساز تحولی جدی در کسب و کارهای جدید و مشاغل مرتبط با آنها می‌باشد.
مشاغل و کسب و کارهای زیادی در اطراف فناوری کوانتومی در حال شکل‌گیری هستند.
فرایند تحقیق و توسعه و استقرار فناوری کوانتومی به سرعت در حال رشد می‌باشد و همین امر موجب تسریع در به کارگیری این فناوری در حوزه‌های مختلف همچون تراشه‌ها، صنعت خودروسازی، اینترنت، علم مواد و سایر حوزه‌ها شده است.
این فناوری همچون فناوری‌های نوظهور دیگر برای کشورهایی که به دنبال جهش و همپایی فناورانه و نوآورانه می‌باشند دارای اهمیت می‌باشد، زیرا فاصله کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه در این فناوری‌های قابل توجه نمی‌باشد و می‌توان با حضور به موقع در جریان توسعه این فناوری نقشی کلیدی در آینده در این حوزه بازی نمود.
در ایران نیز در سال‌های اخیر تلاش‌های متعددی جهت حضور در این عرصه فناوری انجام شده است که لزوم تدوین سندی ملی در این زمینه برای همگرایی بیشتر بازیگران و تجمیع منابع در دسترس را ضروری نموده است.
انتهای پیام/