خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهدید تعطیلی مسابقات قرآن، عترت و نماز به یک فرصت تبدیل شد

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 22 مرداد 1399 - 13:00
قائم مقام معاون وزیر آموزش و پرورش در سازمان دانش آموزی کشور گفت: کرونا ویروس ما را با فضای مجازی بیشتر آشنا کرد و توانستیم تهدید تعطیلی مسابقات قرآن، عترت و نماز را به فرصت تبدیل کنیم.
مسابقات،فضاي،قرآن،دانش،مجازي،شرايط،كرونا،عترت،همكاران،ويروس

اسماعیل بحری زاده قائم مقام معاون وزیر آموزش و پرورش در سازمان دانش آموزی کشور، در رابطه با برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز به خبرنگار مهر گفت: شیوع کرونا ویروس در کشور شرایط خاصی را در زمینه برگزاری مسابقات قرآنی و فرهنگی به وجود آورد، لیکن همکاران ما با ظرافت و دقت در بستر فضای مجازی و شبکه شاد مسابقات قرآن، عترت و نماز را برگزار کردند.
وی ادامه داد: دانش آموزان ما در محل زندگی خود با تلاوت و قرائت های زیبایی که داشتند فضای معنوی را در مسابقات اهدا کردند؛ همچنین کارهای این عزیزان به صورت آنلاین داوری شد.
قائم مقام معاون وزیر آموزش و پرورش در سازمان دانش آموزی کشور تصریح کرد: این یک اتفاق ارزشمند بود که چراغ مسابقات با کیفیت بالا بدون کوچکترین کاستی در داوری، و با حضور دانش‌آموزان در نهایت آرامش و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از منازل آنان برگزار شد.
این کار خلاقیت و نوآوری همکاران ما در این شرایط بحرانی را نشان داد و دین ما نسبت به دانش آموزان ادا شد.
بحری زاده اظهار کرد: سرعت پیشرفت اطلاعات در فضای مجازی بسیار زیاد است و کرونا ویروس مارا با فضای مجازی بیشتر آشنا کرد و توانستیم تهدید تعطیلی مسابقات قرآن، عترت و نماز را به فرصت تبدیل کنیم و ضرورت دارد در پایان برنامه ها ارزیابی دقیق صورت بگیرد که در شرایط پساکرونا در کنار فضای فیزیکی از ظرافت های ارزشمند فضای مجازی بهره ببریم.
وی یادآور شد: همکاران ما در شرایط شیوع کرونا ویروس با همکاری خوب دانش آموزان و خانواده های آنان مشعل فروزان بهره مندی از منشور معرفت الهی کتاب قرآن کریم را روشن گذاشتند و ارتباط معنوی با قرآن را برقرار کردند که جای تقدیر دارد.