خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آثار علی حاتمی مرور می‌شود/ گواهی مالکیت فیلم‌ها در «نقد سینما»

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 22 مرداد 1399 - 12:59
برنامه تلویزیونی «نقد سینما» این هفته ضمن مرور آثار و خاطرات زنده یاد علی حاتمی در قالب پرونده‌ای ویژه به بررسی گواهی مالکیت فیلم ها می پردازد.
برنامه،هفته،حاتمي،مرور،سينمايي،علي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، «نقد سینما» این هفته جمعه ۲۴ مرداد ماه به مناسبت ۷۶ امین سالروز تولد سعدی سینمای ایران زنده یاد علی حاتمی به مرور آثار و خاطرات این سینماگر فقید می پردازد.
پوریا ذوالفقاری و آرش خوشخو در بخش اول برنامه این هفته همراه با امیررضا مافی به مرور آثار علی حاتمی می پردازند و درباره ویژگی‌های هنری آثار این هنرمند گفتگو می کنند.
در این برنامه بهروز افخمی نیز به مرور خاطرات و بیان ناگفته‌هایی از تجربه ساخت فیلم سینمایی «تختی» و ویژگی‌های سینمایی علی حاتمی می‌پردازد.
«بررسی گواهی مالکیت فیلم‌ها » هم عنوان پرونده موضوعی این هفته برنامه «نقد سینما» است.
در این بخش محمد صابری روزنامه‌نگار سینمایی مهمان برنامه خواهد بود.
برنامه «نقدسینما» کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیما به تهیه‌کنندگی یوسف بچاری، جمعه هر هفته ساعت ۲۲ روی‌ آنتن می‌رود.