خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمدید مهلت ارسال آثار برای دوسالانه سرامیک

ایسنا | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 22 مرداد 1399 - 12:56
دبیر یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران گفت: هنرمندان شرکت کننده در دوسالانه یازدهم برای تکمیل کار خود به لحاظ تکنیکی و ارسال عکس مناسب و کامل از آثار برای هیأت انتخاب، تا ۲۳ شهریور فرصت دارند عکس آثار خود را ارسال کنند.
دوسالانه،آثار،هنرمندان،عكس،سراميك،يازدهمين،نياوران،تصاوير،شهريور

دبیر یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران گفت: هنرمندان شرکت کننده در دوسالانه یازدهم برای تکمیل کار خود به لحاظ تکنیکی و ارسال عکس مناسب و کامل از آثار برای هیأت انتخاب، تا ۲۳ شهریور فرصت دارند عکس آثار خود را ارسال کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از واحد ارتباطات و رسانه یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران، هیربد همت آزاد ـ دبیر دوسالانه ـ با اشاره به اینکه فرآیند خلق اثر سرامیکی مراحل اجرایی تکنیکی پیچیدهای دارد، گفت: انتظار داریم در ارسال تصاویر آثار، هنرمندان هر چه بیشتر بتوانند آثارشان را به لحاظ تکنیک و جلوه‌های محتوایی اثر تکمیل کنند و به همین سبب تصمیم گرفتیم فرصت بیشتری در اختیارشان قرار دهیم تا تصاویر کامل‌تر و مناسب‌تری را در اختیار هیأت انتخاب قرار دهند؛ و برای همین تاریخ پایان فراخوان از ۵ شهریور به ۲۳ شهریور منتقل شده است.
او این اتفاق را فرصتی برای تصمیم‌گیری بهتر برای انتخاب آثار دانست و افزود: به هر روی آثار هنری ابژه‌هایی هستند که باید ملموس باشند؛ اما به سبب مشکلات اجرایی باید از روی عکس تصمیم‌گیری کنیم که هر چه عکس بهتر باشد به نفع هنرمند است.
باید عکس‌ها از چند زاویه برداشت شود و بهتر است هنرمندان توضیحاتی درباره تصاویر هم ارائه دهند.
همت آزاد از هنرمندان خواست با توجه به فضا و اتمسفر فرهنگسرای نیاوران و چالش‌هایی که در نصب اثر ایجاد می‌شود دقت کنند و یادآور شد: در هر کجای فرهنگسرای نیاوران امکان میخ زدن و پیچ کردن نیست.
هنرمندان باید تمهیدات چیدمان و نصب آثار را خود در نظر بگیرند.
او گفت: برگزاری دوسالانه در چنین اتمسفری غیرلازم و غیرممکن می‌نمود.
چیزی که انجمن سفالگران را مصمم کرد تا دوسالانه برگزار شود، کارکرد اجتماعی آن است که ایجاد شور و نشاط و امید می‌توانند در جامعه مخاطب دوسالانه رقم زند.
یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران، به دبیری هیربد همت‌آزاد آبان‌ماه سال جاری در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.
انتهای پیام