خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار اشتری: از نظر بودجه ‌در فشار هستیم / ‌اعتبارات‌ ‌نیروی انتظامی ‌کفاف کارها را نمی‌کند‌

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 22 مرداد 1399 - 12:29
گروه استان‌ها- فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: از نظر بودجه و اعتبارات در فشار هستیم و اعتباراتی که به نیروی انتظامی داده می‌شود کفاف کارها را نمی‌کند اما با روحیه جهادی که همکاران ما دارند کارها را پیش می‌بریم.
انتظامي،نيروي،خراسان،جنوبي،كشور،اشتري،سردار،خدمت،مومنانه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سردار حسین اشتری صبح امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: نیروی انتظامی در حوزه خدمت رسانی به مردم و ارتقای امنیت پیشرفت زیادی داشته است و در آمارها و نظرسنجی‌ها ادعا شده که نیروی انتظامی مجموعه روبه رشدی بوده و هر روز خدمت به مردم در این نیرو بیشتر شده است.
وی با بیان اینکه از نظر بودجه و اعتبارات در فشار هستیم و اعتباراتی که به نیروی انتظامی داده می‌شود کفاف کارها را نمی‌کند اما با روحیه جهادی که همکاران ما دارند کارها را پیش می‌بریم.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در هر جایی که مردم سکونت دارند نیروی انتظامی حضور دارد و این نیرو توانسته با تدابیر و هدایت‌های رهبری حافظ ارزش‌های کشور و امنیت مردم باشد که در این راه شهدایی نیز تقدیم نظام و کشور کرده است و از سازمان‌هایی هستیم که بعد از دوران دفاع مقدس باب شهادت در آن باز بوده است.
وی خراسان جنوبی را یکی از امن‌ترین استان‌های کشور دانست و گفت: این امر به دلیل مردم ولایی، نجیب، زحمتکش و تلاش علما و نیروی نظامی و انتظامی حاصل شده است.
اشتری با اشاره به رزمایش کمک‌های مومنانه عنوان کرد: در دو مرحله کمک مومنانه بیش از 70 هزار بسته معیشتی به واسطه همکاران نیروی انتظامی تهیه و توزیع شد که ارزش هر سبد به طور میانگین 350 هزار تومان بوده است.
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: خراسان جنوبی وضعیت خوبی در کاهش جرایم داشته است و خراسان جنوبی از امن‌ترین استان‌های کشور است.
اشتری یکی از دلایل معارفه سردار شجاع را بنا به درخواست خود وی دانست و افزود: پنج سال از شروع خدمت سردار شجاع در خراسان جنوبی سپری می‌شود و احکام ما سه ساله است که دو سال هم این حکم را تمدید کردیم.
انتهای پیام/254/ش