خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3600 نفر در آزمون استخدامی فراگیر استان بوشهر شرکت کردند

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 17 اسفند 1397 - 11:41
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با اشاره به برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر در استان بوشهر گفت: این آزمون در سه حوزه امتحانی با حضور 3 هزار و 625 نفر آغاز شده است.
آزمون،بوشهر،استخدامي،رشته،شغلي،جهاد،دانشگاهي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی احمدی‌زاده صبح امروز در برگزاری ششمین آزمون استخدامی فراگیر در بوشهر با بیان اینکه همزمان با دیگر نقاط کشور این آزمون در سه حوزه امتحانی استان بوشهر آغاز شد اظهار داشت: در این آزمون استخدامی 3 هزار و 625 داوطلب شرکت کرده‌اند.
وی با بیان اینکه این آزمون در دانشگاه‌های پیام نور بوشهر، آزاد اسلامی عالیشهر و دشتستان برگزار شده است افزود: از میان داوطلبان 2 هزار و 89 نفر مردو یک‌هزار 536 نفر زن هستند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر بیان کرد: شرکت کنندگان در آزمون استخدامی برای کسب 134 شغل در 113 رشته شغلی مربوط به 20 دستگاه اجرایی با هم رقابت می‌کنند.
احمدی‌زاده با بیان اینکه برای نخستین بار آزمون استخدامی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی برگزار می‌کند خاطر نشان کرد: هرداوطلب به 100 سوال عمومی در مدت 120 دقیقه و 50 سوال تخصصی در مدت 70 دقیقه پاسخ می‌دهد.
وی با اشاره به اینکه 111 رشته شغلی یاد شده برای دارندگان مدارک کارشناسی به بالا است تصریح کرد: از میان 113 رشته شغلی آزمون استخدامی فراگیر 2 رشته مربوط به داوطلبان دیپلم و 111 رشته مربوط به دارندگان مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: نتایج آزمون کتبی بعد از تصحیح پاسخ‌نامه‌ها در پروفایل شرکت‌کنندگان نمایش داده می‌شود و پذیرفته شدگان برای مصاحبه به دستگاه مربوطه معرفی می‌شوند.
انتهای پیام/ ز