سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت مردمی جهاددانشگاهی در تحقق اهداف جامعه راهگشا است

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 22 مرداد 1399 - 08:34
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی گفت: جهاددانشگاهی از ظرفیت مردمی برخوردار است و این پتانسیل در تحقق اهداف جامعه راهگشا خواهد بود.
جهاددانشگاهي،اجتماعي،شمالي،ظرفيت،خراسان،نهاد،استانداري،استان ...

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی گفت: جهاددانشگاهی از ظرفیت مردمی برخوردار است و این پتانسیل در تحقق اهداف جامعه راهگشا خواهد بود.
محمد تقی آریان، با حضور در جهاددانشگاهی به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد و روز خبرنگار، با بیان اینکه مردم مهم‌ترین سرمایه اجتماعی هستند، افزود: استفاده از نهادهایی که دارای ظرفیت مردمی هستند، مشارکت اجتماعی را افزایش می‌دهد و این مسئله در حل بسیاری از مشکلات مؤثر خواهد بود.
وی تاکید کرد: جهاددانشگاهی نیز دارای ظرفیت مردمی است که حاکمیت به خوبی می‌تواند برای پیشبرد اهداف خود از این ظرفیت استفاده کند و با اعتقاد به ظرفیت این نهاد، همواره همراه آن هستیم.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی ادامه داد: زمانی می‌توان کاری را در حوزه اجتماعی به نتیجه رساند که بدنه مردم و جامعه در پیشبرد آن کمک کنند و به‌ویژه در حوزه‌های اجتماعی، ارتباط مردم با تشکل‌های مردم نهاد و نهادهای مردمی بیشتر است.
وی با بیان اینکه به ظرفیت جهاددانشگاهی اعتقاد دارم، به خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنای این نهاد اشاره کرد و افزود: رسانه‌های دغدغه‌مند از نیازهای جامعه هستند و در حل مشکلات نیز کمک کننده خواهند بود که با سابقه درخشان این دو رسانه، باید در شناخت آسیب‌ها و حل آنان از ظرفیت اینگونه رسانه‌ها استفاده کرد.
وی همچنین کارنامه دفتر تسهیلگری و توسعه محلی که طی قرارداد استانداری و جهاددانشگاهی در منطقه کمتر برخوردار بجنورد راه‌اندازی شده است را موفق خواند و ادامه داد: باید مردم بدانند افرادی هستند که دغدغه آنان را درک می‌کنند و برای رفع نیازهای آنان تلاش می‌شود که راه‌اندازی دفاتر تسهیل‌گری نیز با همین هدف انجام شد و تاکنون نتایج خوبی از فعالیت این دفاتر حاصل شده است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی افزود: اموراتی که از سوی دفاتر تسهیل‌گری پیگیری می‌شود، در افزایش اعتماد عمومی، ایجاد نشاط اجتماعی و امیدآفرینی نقش بسیار زیادی را داشته است.
مهندس محسن رحمانی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی نیز با اشاره به اهداف و برنامه های این واحد، حمایت‌های استانی را در تحقق آنها موثر خواند.
وی به اجرای طرح اصلاح به‌نژادی دام سبک و ایجاد اشتغال پایدار روستایی در خراسان شمالی توسط جهاددانشگاهی اشاره کرد، افزود: با توجه به جمعیت روستایی استان و اشتغال بخش عمده‌ای از آنان، به دامپروری این طرح به اقتصاد آنان کمک خواهد کرد.
رحمانی تولید و فرآوری گیاهان دارویی جهت مصارف عمومی و تخصصی در بخش‌های مختلف انسانی و دامی، با هدف ایجاد زنجیره ارزش از مرحله کشت تا مرحله فرآوری گیاهان دارویی به گونه‌ای که در اقتصاد مردم منطقه به‌ویژه روستاییان و عشایر ملموس باشد را از دیگر خدمات با اتکا به فناوری جهاددانشگاهی ذکر کرد که با حمایت‌های استانی و ملی می‌تواند در منطقه مثمرثمر باشد.
وی به برخی پتانسیل‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های درمانی و پزشکی به پشتوانه پژوهشگاه‌های تخصصی این نهاد از جمله رویان اشاره کرد و ادامه داد: گسترش خدمات این مراکز تخصصی در استان، خدمتی ارزنده به مردم خواهد بود.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی اظهار کرد: این نهاد جهت ورود به مباحث توسعه‌ای استان با اتکا به ساختارهای تخصصی ملی و استانی و حمایت مسئولان استانی و ملی آمادگی دارد.
انتهای خبر