جهاددانشگاهی با حذف بروکراسی اداری در حل مشکلات جهادی عمل میکند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: جهاددانشگاهی با حذف بروکراسی اداری و با تکیه بر توانمندی و ظرفیتهای خود، در حل مشکلات جهادی عمل میکند.

ایسنا/خراسان شمالی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: جهاددانشگاهی با حذف بروکراسی اداری و با تکیه بر توانمندی و ظرفیتهای خود، در حل مشکلات جهادی عمل میکند.
ابوالفضل محبان با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا و ایکنا بهمناسبت روز خبرنگار و سالروز تاسیس جهاددانشگاهی اظهارکرد: جهاددانشگاهی با روحیه جهادی در راستای توانمندسازی جامعه هدف و رفع مشکلات بهخوبی توانسته فعالیت کند همچنین ساختارهای تخصصی و پژوهشکدههای متعدد این نهاد در سطح کشور اثرگذار بوده است.
وی ادامه داد: هلال احمر استان این آمادگی را دارد که با پرهیز از شعارزدگی در راستای حل مشکلات جامعه با تعامل با جهاددانشگاهی، گامی موثر و رو به جلو برای خدمت به مردم استان بردارد.
محبان با اشاره به ظرفیت بسیار خوب جمعیت هلال احمر در حوزه منابع انسانی از رده سنی غنچهها تا جوانان، افزود: هلال احمر خواهان این است تا علاوه بر ارائه آموزشهای امدادی به جامعه هدف مورد نظر خود در بحث مهارتآموزی نیز ورود یابد که قطعا میتواند به صورت کارشناسی شده از ظرفیت جهاددانشگاهی برای ارائه این آموزشها استفاده کند.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خراسان شمالی نیز در این جلسه اظهارکرد: برنامههای جهاددانشگاهی و جمعیت هلال احمر با یکدیگر نقاط اشتراک و همخوانی دارد و میتوان از این ظرفیت برای توانمندسازی جامعه استفاده کرد.
حجتالاسلام رضایی با اشاره به ماموریتها و برنامههای جهاددانشگاهی استان در بخش درمان و پزشکی، دامپروری و گیاهان دارویی، یادآورشد: با توجه به اینکه نیمی از جمعیت استان در مناطق روستایی ساکن هستند اجرای طرحهای موردنظر جهاددانشگاهی می تواند از مهاجرت روستاییان به شهر و تبعات آن جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه اعتماد عمومی سرمایه اجتماعی هلال احمر است و رسانه ها در حفظ این سرمایه موثر هستند، خبرگزاری های ایسنا و ایکنای جهاددانشگاهی را حرفهای و تخصصی و موثر در پیشبرد اهداف بشردوستانه خواند.
مهندس محسن رحمانی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان شمالی نیز اظهار کرد: ظرفیتهای تخصصی جهادانشگاهی، پتانسیل خوبی را برای خدمت به مردم فراهم کرده است که هم افزایی دستگاه ها و نهادها ثمره این خدمات را بیشتر می کند.
وی توسعه و گسترش ساختارهای تخصصی حوزه فرهنگی از جمله خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) و شعبه سازمان دانشجویان در دانشگاههای استان را از اولویتها ذکر کرد و افزود: با توجه به رسالت های فرهنگی و اجتماعی هلال احمر و جهاددانشگاهی، هم افزایی این دو نهاد مثمر ثمر خواهد بود.
وی با اشاره به حوزه آموزش جهاددانشگاهی اظهار کرد: ۱۴۰ مرکز آموزشی کوتاهمدت با ۷۰۰ عنوان دوره آموزشی مدون، در کشور فعال است که در یک سال گذشته در خراسان شمالی برای بیش از ۱۵ هزار نفر، آموزش های عمومی و تخصصی ارائه شده است.
رحمانی، با بیان اینکه ۲۵ پژوهشکده جهاددانشگاهی در حوزههای مختلف در کشور در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: این پتانسیل، ظرفیت خوبی را برای ارائه خدمات به جامعه فراهم کرده است.
رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی اظهار کرد: این نهاد جهت هم افزایی با رویکرد ورود به مباحث توسعهای شهرستانهای استان با اتکا به ساختارهای تخصصی ملی و استانی آمادگی دارد.
انتهای پیام