خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واحدهای صنفی ‌ یزد ۳ روز ‌تعطیل شدند

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 21 مرداد 1399 - 17:41
ستاد استانی مقابله با شیوع کرونا در آخرین نشست خود اعلام کرد که تمام واحدهای صنفی استان یزد به جز گروه یک به مدت سه روز تعطیل هستند.
كرونا،يزد،استان،شيوع،موضوع،گروه

ستاد استانی مقابله با شیوع کرونا در آخرین نشست خود اعلام کرد که تمام واحدهای صنفی استان یزد به جز گروه یک به مدت سه روز تعطیل هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، استان یزد در روزهای گذشته با افزایش شیوع کرونا به حالت قرمز درآمد و از سوی مسئولان در ارتباط با این موضوع هشدارهای لازم به مردم ارائه شد.
با این وجود همچنان مشاهده می‌شود که تردد زیاد در شهر وجود دارد و همین موضوع نگرانی‌ها در ارتباط با تداوم زنجیره شیوع کرونا را افزایش داد و اگر بی‌توجهی به این موضوع ادامه پیدا کند، قطعا وضعیت بدتر می‌شود.
از این رو و در راستای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا در استان یزد، تمامی واحدهای صنفی استان یزد به غیر از مشاغل گروه یزد، از فردا چهارشنبه 22 مرداد تا جمعه 24 مرداد تعطیل است.
بنابراین مصوبه سوپرمارکت‌ها، سبزی و میوه‌فروشی‌ها، میادین میوه و تره‌بار، نانوایی‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و خصوصی و لبنیاتی‌ها، جایگاه‌های سوخت، فروشگاه‌های پروتئینی و داروخانه‌ها از جمله مشاغل گروه یک به حساب می‌آیند.
با توجه به اینکه این موضوع در ستاد مقابله با کرونا تصویب شده، تمام صنوف استان موظف به اجرای آن هستند.