مسابقات ملی جوش در چهارمحال و بختیاری برگزار میشود
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری مسابقات ملی جوش در استان، گفت: درصدد هستیم برای اولین بار هنرهای مرتبط با جوش را در این مسابقات داشته باشیم، اما در ابتدا باید زیرساختهای آن فراهم شود.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل آموزش فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری مسابقات ملی جوش در استان، گفت: درصدد هستیم برای اولین بار هنرهای مرتبط با جوش را در این مسابقات داشته باشیم، اما در ابتدا باید زیرساختهای آن فراهم شود.
فرانک کبیری ۲۱ مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این استان از نظر وضعیت نرخ بیکاری دارای وضعیت مطلوبی در سطح کشور نیست، اظهار کرد: باید تلاش کنیم با برگزاری دورههای آموزشی مهارتی زمینه توانمندسازی و ایجاد اشتغال را در استان فراهم کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری افزود: آموزشها باید به گونهای باشد که در نهایت منجر به کارآفرینی شود، همچنین ایجاد اشتغال موجب کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه میشود و هر اندازه در زمینه آموزشهای مهارتی هزینه کنیم به نوعی سرمایهگذاری است.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات ملی جوش در چهارمحال و بختیاری، گفت: درصدد هستیم برای اولین بار هنرهای مرتبط با جوش را در این مسابقات داشته باشیم، اما در ابتدا باید زیرساختهای آن فراهم شود، امروزه بیشترین تمرکز بر روی جوشهای صنعتی است و میتوان هنرمندان فعال در عرصههای هنرهای مرتبط با جوش مانند ساخت مجسمه با ضایعات فلزی و قفلسازی را نیز به این وسیله معرفی کرد، زمان اجرای این مسابقات در آذرماه است.
کبیری ادامه داد: دورههای آموزشی جوشکاری ویژه بانوان در شهر هفشجان برگزار شد و بانوان استقبال خوبی از این کلاسهای آموزشی داشتند و میتوانند از این طریق برای خود اشتغال خانگی ایجاد کنند.
مدیرکل فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه آموزشهای فنی و حرفهای باید زمینه اشتغال را فراهم کند، یادآور شد: به همین منظور در اولین گام به دنبال ایجاد آموزش جوار کارگاهی در کارخانه پتروشیمی لردگان برای آموزش کارگر و مهندس ماهر هستیم، همچنین میتوانیم بر اساس اعلام نیاز کارخانجات، نیروی ماهر مورد نیاز را برای آنها تربیت کنیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مهارتآموزان فنی و حرفهای دانشجویان هستند، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم آموزشهای فنی و حرفهای را گسترش دهیم میتوان زمینه توانمندسازی این قشر را برای ورود به بازارکار فراهم کرد.
کبیری بیان کرد: افزایش دورههای مهارتافزایی در ابتدا نیازمند پژوهش و برنامهریزی است، در گام اول برنامهای برای توسعه آموزشها بر اساس سند چشمانداز چهارمحال و بختیاری، سند آمایش سرزمین و طرح تکاپو تهیه شده است، طراحی آموزشهای جدید نیازمند استانداردسازی است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری از ایجاد کارگاه خیاطی برای مادران کودکان کار در استان با همکاری سازمان بهزیستی خبر داد و اظهار کرد: همچنین دورههای آموزشی برای زندانیان با همکاری ستاد مبارزه با موادمخدر نیز در حال برگزاری است.
وی اضافه کرد: همچنین به دنبال راهاندازی کارگروه در شهر ملی بادام در شهرستان سامان هستیم تا از این طریق آموزشهای موردنیاز را به علاقهمندان در این حوزه بدهیم.
کبیری در پایان در خصوص آموزشهای فنی و حرفهای در ایام شیوع کرونا، گفت: کارگاه تولید محتوای الکترونیک در ادارهکل فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری راهاندازی شده است، در گذشته ظرفیت کلاسهای این مرکز حدود ۱۴ نفر بود که اکنون با حداکثر ۶ نفر کلاسها تشکیل میشود و فضای کارگاهی نیز مساحتی حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ متر است و فاصله اجتماعی کاملا رعایت میشود.
انتهای پیام