حرکت در مسیر توسعه با ایجاد ۳ هزار شغل صنایعدستی در خراسان جنوبی
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر توجه به پیشرانهای توسعه و ارائه برنامه متناسب با این ظرفیت، گفت: ایجاد سه هزار شغل در حوزه صنایعدستی یکی از ابتکارات استان است.

ایسنا/خراسان جنوبی معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر توجه به پیشرانهای توسعه و ارائه برنامه متناسب با این ظرفیت، گفت: ایجاد سه هزار شغل در حوزه صنایعدستی یکی از ابتکارات استان است.
ناصر خوش خبر، امروز سه شنبه 21 مرداد در نشست سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه گردشگری و صنایعدستی که به مناسبت هفته تشکلها و مشارکتهای اجتماعی برگزار شد، با گرامیداشت هفته تشکلها، اظهار کرد: امیدواریم زمینه و بستر فعالیت تشکلهای غیردولتی در استان فراهم شود.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به نظر صاحب نظران برای حکمرانی خوب، افزود: یکی از اصول، بحث مشارکت بوده و مشارکت، حلقه اتصال برای توفیق و موفقیت یک نظام سیاسی، یک دولت و یک حکومت است.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: اگر مردم برنامههای دولت و نظام را حمایت و تقویت کنند، شرایط برای رفاه اجتماعی و به ثمرنشستن برنامهها برای تاثیرگذاری روی اقشار فراهم خواهد شد.
خوش خبر با تاکید بر مطالبهگری در چارچوب ضوابط حاکم بر نظام و دولت، تصریح کرد: در این صورت دولت نیز با شفافیت، پاسخگوی موضوعات خواهد بود.
وی با بیان اینکه اگر مشارکت مردم را داشته باشیم نظام پاسخگویی ترویج میشود، افزود: نگاه جزیرهای، نتیجه بیتفاوتی در جامعه است.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: ساختارهای متعددی در نظام اداری و اجتماعی داریم که اگر در زمان خود و به درستی به کارگیری شود، برنامهها با شفافیت انجام خواهد شد، موج سواریها و انتقادهای نادرست نابود و احساس مسئولیت بیشتر جایگزین آنها خواهد شد.
خوش خبر با بیان اینکه نقش و جایگاه تک تک فعالان گردشگری نقش باارزشی است، افزود: امیدواریم با شادابی و جدیت مسائل استان را دنبال کنیم.
وی با بیان اینکه فعالان گردشگری در خط مقدم مطالبه گری مبتنی بر قانون و ضوابط و حق هستند، تصریح کرد: اگر در این مسیر حرکت کردیم، تمامی ظرفیتهای استان در مسیر خود به کار خواهد رفت.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه ۴۹۲ تشکل غیردولتی در استان داریم که بخشی اقدامات طلایی دارند و بخشی فعال نیستند، افزود: اگر تمام این تشکلها فعالیت خود را در حوزه تخصصی دنبال میکردند، رتبه استان ارتقا پیدا کرده و در اخذ امتیازات بیشتر از مرکز و شناسایی و معرفی و استفاده از ظرفیتهای متعدد و نهفته بسیار موثر بود.
خوش خبر بیان کرد: تشکلها باید ببینند در چه جایگاهی قرار دارند، آیا حق مطلب را ادا کردند و آیا از تمام ظرفیتهای خود بهره گرفته و زمینه پویشهای اثرگذار را فراهم کردهاند.
وی با انتقاد از نگاههای جزیرهای و مقطعی، تصریح کرد: تشکلهای غیردولتی جناحبردار نیستند و اگر به دنبال موفقیت هستیم باید به دور از این نگاهها باشیم.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه آقایان، محور فعالیت در تشکلهای غیردولتی هستند و جنس کار در این تشکلها مردسالارانه است، اظهار کرد: زنان به دلیل ظرافتهای شخصیتی و نگاه به حوزههای تربیتی و خانه و خانواده میتوانند بیشتر از مردان تاثیرگذار باشند.
خوش خبر ادامه داد: امیدواریم این بستر فراهم شود تا جامعه زنان بتوانند توانمندی خود را بیش از پیش به کار گیرند تا مسیر بهتری در حوزه اجتماعی پیش گیریم.
وی تصریح کرد: خدمات تشکلها باید مستند شود، افزود: باید پایه کار به صورت زیربنایی درست شود و لازم است چارچوب هایی را مشخص کنیم تا براساس آن بتوانیم کارها را دنبال کنیم.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر تولید محتواهای غنی، افزود: باید برای تاثیرگذاری کارهای فرهنگی، محتواهای متناسب با مخاطب عمومی تولید کرد.
خوش خبر با اشاره به روز خبرنگار، ادامه داد: خبرنگاران با کمال فروتنی تلاش میکنند و قلم میزنند و باید برای بیان دغدغههای استان ارتباط گیری منطقی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تشکل غیردولتی به تنهایی نمیتواند خود را معرفی کند مگر با حمایت رسانهها، تصریح کرد: تشکلها در خراسان جنوبی ظرفیت طلایی هستند و باید پتانسیلهای استان را به کمک آنها بارور کنیم.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: اکنون که جامعه به علت شیوع کرونا و باتوجه به مشکلات اقتصادی دچار چالش شده، میتوانیم از ظرفیت تشکلها بهره ببریم تا شرایط خوبی را در ماههای پیش رو رقم بزنیم.
خوش خبر با تاکید بر توجه به پیشرانهای توسعه و ارائه برنامه متناسب با این ظرفیت، افزود: ایجاد سه هزار شغل در حوزه صنایعدستی یکی از ابتکارات استان است.
وی خاطرنشان کرد: با همدلی و طرح موضوعات میتوانیم چالشها را برطرف کنیم، اما نیاز به فرهنگسازی داریم تا از بکاربردن واژههای مبهم و ابهام سازی جلوگیری شود.
انتهای پیام