بستری شدن ۴۳ مبتلای جدید به کرونا در اردبیل/ وضعیت قرمز در ۵ شهر استان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در شبانهروز گذشته ۴۳ مبتلای جدید به کرونا در استان اردبیل بستری شدند و در این مدت ۶ بیمار کرونایی نیز فوت کردند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در شبانهروز گذشته ۴۳ مبتلای جدید به کرونا در استان اردبیل بستری شدند و در این مدت ۶ بیمار کرونایی نیز فوت کردند.
شهرام حبیبزاده ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: در شبانهروز گذشته ۴۳ مبتلای جدید به ویروس کرونا در استان اردبیل بستری شدند و متأسفانه در این مدت ۶ بیمار کرونایی نیز فوت کردند.
وی افزود: همچنین در ۲۴ ساعت اخیر خوشبختانه ۳۹ بیمار با حال عمومی مساعد از بیمارستان ترخیص شدهاند و هماکنون ۳۴۳ بیمار در بخشهای کرونای بیمارستانهای استان بستری هستند.
سرپرست درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: از تعداد ۳۴۳ بیمار بستری مبتلا به ویروس کرونا، ۶۷ بیمار بدحال در بخش مراقبتهای ویژه مراکز درمانی استان اردبیل تحت درمان قرار دارند.
وضعیت قرمز در ۵ شهر استان
حبیبزاده ادامه داد: هم اکنون ۵ شهر استان اردبیل شامل شهرهای اردبیل، پارسآباد، مشگینشهر، بیلهسوار و خلخال در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی تصریح کرد: از عموم هماستانیهای عزیز درخواست میکنیم رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک، شستن دستها و فاصلهگذاری اجتماعی را در اولویت خود قرار دهند.
گفتنی است؛ براساس گزارش امروز وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت گذشته ۲ هزار و ۳۴۵ بیمار مبتلا به کرونا با یک هزار و ۲۶۹ بستری و ۱۸۴ فوتی در سراسر کشور ثبت شده است.