خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کادر پزشکی با فرهنگ ایثار و مقاومت با کرونا مبارزه می کنند

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 21 مرداد 1399 - 14:23
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز گفت: تا زمانی که فرهنگ ایثار، جهاد و مقاومت در کشور ما زنده است، می‌توانیم استقلال و آزادی و عزت خویش را حفظ کنیم.
فرهنگ،ايثار،ايثارگران،مقاومت،جهاد،رستميان،البرز

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز گفت: تا زمانی که فرهنگ ایثار، جهاد و مقاومت در کشور ما زنده است، می‌توانیم استقلال و آزادی و عزت خویش را حفظ کنیم.
به گزارش ایسنا، سلیمان رستمیان که در نشست شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز سخن می گفت، بیان کرد: ایثارگران میراث‌داران فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت‌طلبی هسند.
تا زمانی که فرهنگ ایثار، جهاد و مقاومت در کشور ما زنده است، می‌توانیم استقلال و آزادی و عزت خویش را حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار، جهاد و مقاومت ریشه در عاشورا دارد، گفت: این روحیه همواره سد محکمی در مقابل زیاده‌خواهی و تجاوزگری دشمنان بوده است.
این فرهنگ در عرصه‌های مختلف با شرایط گوناگون نمود پیدا کرده است و امروز کادر پزشکی و درمانی و مردم همیشه در صحنه حاضر ایران با تأسی از همان فرهنگ در حال مبارزه با ویروس کرونا هستند.
رستمیان با اشاره به تقویت روحیه ایثارگری در راستای خدمت به ایثارگران خاطرنشان کرد: ایثارگران در شرایط دشوار با عزم و اراده‌ای استوار از جان خویش برای تداوم انقلاب اسلامی گذشتند، امروز تجلیل از مقام شامخ این یاوران با اخلاص نظام مقدس جمهوری اسلامی پاسخی اندک به اوج ایثار، صبر و شکیبایی آنان است.
انتهای پیام