خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش تولید ۲۰۰ میلیون فوت مکعب گاز در آینده

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 21 مرداد 1399 - 14:22
یک مقام مسوول از بهره‌برداری سه حلقه چاه جدید در سکوی ۲۲ پارس جنوبی و افزایش تولید روزانه ۲۰۰ میلیون فوت مکعب گاز در این سکو در آینده نزدیک خبر داد.
SPD،سكوي،چاه،حلقه،تكميل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مهرداد کاظمی با اشاره به بهره‌برداری از سکوی SPD۲۲ طرح توسعه فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی در دی‌ماه سال ۱۳۹۷ گفت: با رعایت الزامات ایمنی، فعالیت‌های هوک‌آپ و راه‌اندازی سه حلقه چاه در سکوی SPD۲۲ تکمیل شد و تعداد چاه‌های در مدار تولید این سکو افزایش یافت.
وی درباره اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور بهره‌برداری کامل و تکمیل ظرفیت سکوی SPD۲۲ پارس جنوبی گفت: با برنامه‌ریزی، همه فعالیت‌های هوک‌آپ خطوط آنالوس، اکولایزینگ و فلولاین در منطقه سرچاهی برای سه حلقه چاه در مدت زمان ۱۰ روز به پایان رسید و نصب تجهیزات ابزار دقیق و تست و راه‌اندازی سیستم کنترل چاه‌ها بدون حضور وندور و سازنده خارجی، با استفاده از توانمندی متخصصان صنعت نفت کشور با موفقیت پایان یافت.
رئیس بخش فراساحل طرح توسعه فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی تصریح کرد: با تکمیل و بهره‌برداری از این سه حلقه چاه، میزان تولید سکوی SPD۲۲ حدود ۲۰۰ میلیون فوت مکعب افزایش یافت و ظرفیت تولید سکو به مقدار اسمی آن رسید.