خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابعاد پرونده تیراندازی اخیر در همدان در دست بررسی است

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 21 مرداد 1399 - 13:17
دادستان همدان با اشاره به حادثه تیراندازی پلیس به منظور جلوگیری از حفاران غیرمجاز و فوت یک نفر گفت: ابعاد این پرونده در دست بررسی است.
نفر،فوت،تيراندازي

دادستان همدان با اشاره به حادثه تیراندازی پلیس به منظور جلوگیری از حفاران غیرمجاز و فوت یک نفر گفت: ابعاد این پرونده در دست بررسی است.
حسن خانجانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اتفاق تیراندازی چند روز پیش در منطقه قهاوند و فوت یک نفر اظهار کرد: در جریان حفاری شبانه و غیر مجاز چند نفر در یکی از روستاهای این منطقه پلیس با دستور قضایی به منظور برخورد با آنها وارد عمل شد.
وی در خصوص فوت یک نفر در جریان این اتفاق گفت: ابعاد این پرونده در دست بررسی است و به محض تکمیل نسبت به اطلاع‌رسانی در این زمینه اقدام خواهد شد.
انتهای پیام/ 3140/خ