سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم پیاده‌سازی شیوه و منش زندگی امام کاظم (ع) در سبک زندگی فردی و اجتماعی

فارس | سیاسی | سه شنبه، 21 مرداد 1399 - 10:05
باید شیوه و منش زندگی امام کاظم (ع) را در سبک زندگی فردی و اجتماعی پیاده‌سازی کنیم، مخصوصا در خستگی ناپذیری در تلاش و جهاد در کمک به دین خدا و مبارزه در مقابله با انواع انحرافات و تبیین معارف اسلامی از این بزرگواران الگو بگیریم.
زندگي،امام،كاظم،موسي،حضرت،خلافت،انحرافات،السلام،منش،ناپذيري، ...

باید شیوه و منش زندگی امام کاظم (ع) را در سبک زندگی فردی و اجتماعی پیاده‌سازی کنیم، مخصوصا در خستگی ناپذیری در تلاش و جهاد در کمک به دین خدا و مبارزه در مقابله با انواع انحرافات و تبیین معارف اسلامی از این بزرگواران الگو بگیریم.
به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام اکبری اقدم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبایی طی یادداشتی ضمن تبریک سالروز ولادت امام موسی کاظم علیه‌السلام نوشت: این مقطع سی و پنج ساله از صد و چهل و هشت تا صد و هشتاد و سه هجری یعنی دوران حضرت ابی الحسن موسی بن جعفر علیه السلام یکی از مهمترین مقاطع زندگی نامه ائمه علیهم السلام است.
( کتاب انسان ۲۵۰ ساله صفحه ۲۸۹ )
امام موسی کاظم علیه السلام با توجه به کثرت زهد، تقوا و عبادت معروف به العبد الصالح و با توجه به حلم و صبوری نسبت به مشقات و آلام زمانشان و فرو خوردن خشم مشهور به الکاظم بودند.
باید بتوانیم شیوه و منش زندگی حضرت امام کاظم (ع) را در سبک زندگی فردی و اجتماعی پیاده سازی کنیم مخصوصا در خستگی ناپذیری در تلاش و جهاد در کمک به دین خدا و مبارزه در مقابله با انواع انحرافات و تبیین معارف اسلامی از این بزرگواران الگو بگیریم.
به نظرم شرایط روزگار زندگی امام موسی کاظم ع را باید مورد بررسی قرار داد.
برخى از نکات بسیار مهم در زمان زندگی امام موسی کاظم (علیه‌السلام) عبارت‌اند از:
۱.
شیوه و منش مبارزاتی با زره تقیه توسط امام موسی کاظم (ع)
۲.سبک و زندگی امام موسی کاظم ع بعنوان درس و اسوه و الگوی زندگی مخصوصا زندگی خصوصی حضرت بخاطر تقیه.
۳.
حاکمیت دو تن از مقتدرترین و دو تن از جبارترین خلفای عباسی.
۴.
برخواستن شورش ها و قیام های متعدد و برخی جنبش‌هاى انقلابى.
۵.سرکوب شورش ها توسط دستگاه خلافت و منقاد (فرمان بردار) کردن شورشگران.
۶.سرکوب قیامها و جنبش های انقلابی توسط دستگاه خلافت.
۷.
افزایش اقتدار سلاطین ظالم و جبار.
۸.
اوج گیری برخی جریانهای فکری و عقیدتی و زاده شدن برخی مسلک های انحرافی و انباشت تعارضات در فکر و ذهن مردم و تحریف حقایق و معارف اسلامی.
۹.
شناسایی افراد بسیار خاص از شیعیان و سازماندهى آنها در قالب یک نظام مخفی جهت ارتباط با شیعیان و انتقال پیام های سری به آنها.
۱۰.
کنترل بیش از اندازه زندگی امام جهت کشف مشتاقان و رابطین مخفی حضرت با شیعیان.
۱۱.
محدود سازی حضرت توسط خلافت و به زندان بردن ایشان جهت جلوگیری از تبیین و ترویج و تبلیغ دین و مقابله با کژروی ها و انحرافات.
۱۲.
خستگی ناپذیری امام کاظم (علیه‌السلام) در تلاش و جهاد در راه خدا و مبارزه در برابر دستگاه خلافت و کژروى‌ها در جامعه.
انتهای پیام/