سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: همواره برای مذاکره درباره حل مسائل مدیترانه آماده‌ایم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 21 مرداد 1399 - 09:59
رئیس جمهور ترکیه گفت: ما همواره برای مذاکره در راستای حل و فصل اختلافات مدیترانه شرقی در چارچوب احقاق حق اعلام آمادگی می‌کنیم.
تركيه،اردوغان،كرونا،مديترانه،جديدي،رابطه،حوزه،حقوق،پاندمي،خو ...

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه طی اظهاراتی در کنفرانس مطبوعاتی پس از پایان نشست هیئت دولت در رابطه با تحولات اخیر حوزه شرق دریای مدیترانه گفت: ما همواره برای مذاکره در راستای حل و فصل اختلافات مدیترانه شرقی در چارچوب احقاق حق اعلام آمادگی می‌کنیم.
وی افزود: به عنوان کشورهای حوزه دریای مدیترانه گردهم‌ آمده و یک راهکار قابل قبول ارائه دهیم.
در این رابطه با عقلانیت در عرصه دیپلماسی و به صورت میدانی طرح‌هایمان را پیش‌ خواهیم برد.
اردوغان با بیان اینکه ترکیه به حق، حقوق و منافع مشروع هیچ‌ کشوری چشمداشتی ندارد، تصریح کرد: آنکارا هیچ‌گاه به رویکردی که حقوق کشوری با مساحت 780 هزار کیلومتر را نادیده گرفته و از طریق چند جزیره آن را در سواحلش محصور کند، رضایت نخواهد داد.
رئیس‌جمهور ترکیه در رابطه با نوسانات اخیر در حوزه اقتصاد نیز گفت: هر زمانیکه ترکیه در زمینه مسائل جهانی رویکردی را تعیین و گامی برای دفاع از حقوق منطقه‌ای خود بر می‌دارد، در عرصه اقتصادی مورد تهاجم قرار می‌گیرد.
ترکیه در مقابل این بادهای تصنعی اقتصادی سر خم نمی‌کند.
ترکیه در پسا کرونا موفقیت‌های جدیدی را رقم خواهد زد
اردوغان در ادامه با اشاره به مبارزه کشور با کرونا تصریح کرد: ترکیه در پایان پاندمی از جمله کشورهایی خواهد بود که با کمترین خسارت این بیماری را پشت سر می‌گذارند.
رئیس‌جمهور ترکیه گفت: در نظام جدیدی که پس از دوران پاندمی شکل خواهد گرفت، ترکیه با استفاده از موقعیت جغرافیایی، شبکه ارتباطات لجستیکی، ظرفیت تولید، منابع انسانی، دانش و مهارتش موفقیت‌های جدیدی را رقم خواهد زد.
وی درباره وضعیت کنونی ترکیه در مسیر مبارزه با کرونا اظهار داشت: کشورمان از لحاظ موارد ابتلا بر حسب هر میلیون نفر در جایگاه 73 و از لحاظ فوتی برحسب همین میزان در جایگاه 57 در جهان قرار دارد.
اردوغان همچنین در ارتباط با انفجار در بندر بیروت گفت: از تمامی امکاناتمان برای حمایت از مردم لبنان استفاده می‌کنیم.
انتهای پیام/