خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید و تراکم نارضایتی از اهداف دشمنان نظام و انقلاب است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 21 مرداد 1399 - 08:43
سنندج - مدیرکل صدا و سیمای کردستان گفت: تولید و تراکم نارضایتی از اهداف دشمنان نظام و انقلاب است که با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای خود سعی می‌کند اذهان عمومی را به تشویش بکشد.
نظام،كردستان،دشمنان،اهداف،جامعه،عبدالملكي،مجازي،سيماي،نارضاي ...

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر عبدالملکی شامگاه دوشنبه در مراسمی که به همت بسیج رسانه استان کردستان به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار داشت: تولید و تراکم نارضایتی یکی از اهداف دشمنان نظام و انقلاب است که با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای خود به بهانه‌های مختلف مانند تورم، بیکاری، گرانی و فقر سعی می‌کند اذهان عمومی را به تشویش بکشد و اعتزاضات صنفی که ممکن است در هر کشوری اتفاق بیافتد را به سمت اختشاش هدایت کند تا بتواند به اهداف خود برسد.
وی افزود: دشمنان نظام تلاش می‌کنند با نا امید کردن مردم و افزایش هزینه‌های نظام به بیشتر شدن نارضایتی و ایجاد اغتشاش در جامعه برسند که با اتحاد مردم هرگز به آن دست نخواهند یافت.
مدیرکل صدا و سیمای کردستان با بیان اینکه سواد رسانه‌ای باید مورد توجه همه اقشار قرار گیرد، ادامه داد: برنامه‌های ضدانقلاب برملا شده، لذا باید از دوقطبی شدن جامعه ممانعت شود و در این راه از فضای مجازی برای همگرایی رسانه‌ای بیشتر استفاده کنیم.
عبدالملکی یادآور شد: نا امید کردن مردم و بی اعتمادی آنان نسبت به نهادهای انقلابی از دیگر اولویت‌های دشمن است و دشمن از هم اکنون برای انتخابات ۱۴۰۰ برنامه ریزی کرده و در حال فضا سازی رسانه‌ای است تا مردم را از پای صندوق‌های رأی به خانه بکشاند.
وی بیان کرد: در اینکه دشمنان نظام تمامیت ارضی کشور را مورد هدف قرار داده‌اند شکی نیست اما باید بدانیم استانی مانند کردستان به واسطه اینکه یک استان مرزی، از لحاظ مذهب ترکیبی و دارای قومیت‌های مختلف است برای آنان بسیار با اهمسیت است و از همین رو بی از ۳۷ شبکه تلویزیونی، مجازی و رادیویی همواره در حال اختلاف افکنی هستتند تا بین این مردم و نظام فاصله بیاندازند که می‌توان با کارکرد مثبت رسانه‌ای اهداف آنان را افشا و فضای جامعه را به سوی وحدت اسلامی هدایت کنیم.
مدیرکل صدا و سیمای کردستان با بیان اینکه خبرنگاری یک رسالت اجتماعی، یک تعهد و یک وظیفه خطیر است، گفت: هیچ کشور و سیستم حاکمیتی بی نیاز از خبر و اطلاع رسانی نیست و در واقع بدون حضور کنش گران اجتماعی که همان خبرنگاران هستند نمی‌توان به توسعه و پیشرفت دست یافت.